Städning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Istället för att ägna helgerna åt att städa – skapa utrymme för andra aktiviteter. Boka städning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby via Veteranpoolen. Våra veteraner förenklar redan idag vardagspusslet för ett stort antal kunder. Detta genom professionell hemstädning, från enstaka storstädning och grovstädning till löpande vecko- eller månadsstädning.

 

Som ditt trygga städbolag erbjuder Veteranpoolen flexibel städning Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. RUT-avdraget gör det dessutom förmånligt att boka in vår städtjänst. Tillvaron avnjuts allra bäst i ett nystädat hem som är rent och doftar fräscht.

 

Alltid noggrann hemstädning

 

De veteraner som jobbar med städning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås är noggranna och har lång erfarenhet av hemstädning. Väljer du att boka löpande städning ser vi till att samma personer gör jobbet, något som uppskattas av våra kunder. Vad som ingår i din städning anpassas efter dina önskemål men vanligen ingår några av dessa moment:

 

 • Damning & dammsugning
 • Våttorkning av golv
 • Putsning av speglar
 • Avtorkning och rengöring av vitvaror och köksskåp
 • Städning av badrum: dusch, badkar, toalettstol, kranar etc.
 • Avtorkning av köksytor och vitvaror
 • Tömning av sopor och papperskorgar

 

Veteranpoolen erbjuder även fönsterputsning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Som en del av din löpande städning eller som en separat bokning vid behov.

Enstaka storstädning eller löpande städning?

 

Vi erbjuder flexibla städtjänster. Kanske behöver du storstädning inför ett speciellt tillfälle eller så vet du med dig att löpande hemstädning är det rätta. Vi anpassar städningens efter dina önskemål vad gäller omfattning och frekvens.  Våra vanligaste städtjänster i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby:

 

 • Löpande städning (exempelvis veckostädning eller månadsstädning)
 • Flyttstädning
 • Säsongsstädning, t.ex. vårstädning, storstädning och grovstädning

 

Inför hemstädning: Du tillhandahåller själv den städutrustning som vi använder när vi städar ditt hem. Är du är osäker på vad som behövs hjälper vi gärna till med råd alternativt inköp. Mer avancerad städutrustning kan du med fördel hyra via oss på Veteranpoolen.

Förmånlig hemstädning med RUT-avdrag

Städning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är förmånlig för privatpersoner hos Veteranpoolen. Som RUT-tjänst medges avdrag för arbetskostnaden med 50 procent. Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år. Är du över 65 år är summan 50.000 kr/år. Hos Veteranpoolen får du avdraget direkt på fakturan.

Boka städning i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Ett rent hem lägger grunden till välbefinnande och Veteranpoolen erbjuder all sorts städning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Funderar du på löpande hemstädning gör vi en ungefärlig beräkning av tidsåtgången. Denna kommer sedan eventuellt justeras efter första städningen när vi mer exakt vet hur lång tid det tar att städa hemma hos dig.

 

Börja med att göra en intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig – men det går lika bra att ringa vårt småländska lokalkontor direkt.

 • Fyll i intresseanmälan på denna sidan eller kontakta oss via e-post.
 • Du kan även ringa vårt lokalkontor: 0380-57 65 00
 • Ange typ av önskad städtjänst: löpande (samt frekvens), storstädning, grovstädning, flyttstädning.
 • Ange om det är hus eller lägenhet, antal kvadratmeter samt antal rum.
 • Ange om du önskar RUT-avdrag.

 

När vi fått en bra bild av ditt hem och dina önskemål matchar vi dig med en kompetent städare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Tillsammans kommer ni överens om ett bra upplägg. Utifrån dina önskemål får du en tydlig och skräddarsydd offert. När du godkänt denna levereras din hemstädning enligt överenskommelse.

Alltid erfarna städare hos Veteranpoolen

Du som bokar Veteranpoolen kan räkna med motiverade och erfarna städare som kan sin sak. Alla Veteranpoolens städare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är ålders- eller avtalspensionärer. Tack vare Veteranpoolen kan de fortsätta utöva sitt yrke genom att tacka ja till uppdrag som de själva väljer.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN