Hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby

Söker du trygg och kompetent hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby? Åt dig själv eller kanske till en äldre anhörig som behöver hjälp med sina vardagliga sysslor för att kunna bo kvar hemma? Då kan du anlita Veteranpoolen. Våra veteraner inom hemservice finns till hands för allt ifrån matinköp och lättare städning till ledsagning.

Gäller det en anhörig i familjen kan Veteranpoolens hemservice fungera som en avlastning de dagar då ni inte kan närvara. Tack vare RUT-avdraget är Veteranpoolens hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby dessutom en förmånlig tjänst att köpa in.

Vi är stolta över ett starkt koncept med hemhjälp där ”äldre hjälper äldre”. En flexibel tjänst där vi åtar oss alla sorters uppdrag, allt från tillfällig avlastning till ett fast schema där våra veteraner erbjuder ett personligt stöd i vardagen och får den att fungera. En person som även sätter på kaffe, lyssnar och går med på promenader.

 

 

Omtänksam hemservice i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Vad som ingår i vår hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby beror på kundens individuella önskemål och behov. Här är exempel på vanliga uppgifter.

 

  • Omsorg hemma: städ, tvätt & stryk, handla och laga mat, byta glödlampor, vattnar blommor
  • Stöd vid sysslor: gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk
  • Stöd vid ärenden: hjälp vid utflykter, promenader eller stöd vid besök i affär, på bank, apotek och vårdcentral

Vilka omsorgstjänster omfattas av RUT-avdraget?

För dig som övrväger att boka hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby kan möjligheten till RUT vara av intresse. Avdraget är begränsat till vissa hushållsnära tjänster och exakt vilka hittar du på Skatteverkets hemsida. Några typiska exempel på hemomsorg som omfattas av RUT:

 

  • Hjälp med personlig hygien samt av- och påklädning
  • Stöd vid promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i vardagssysslor som att betala räkningar och enkel matlagning
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över person i förvirrat tillstånd

Så rekryteras rätt person till din hemservice

När du kontaktar oss ber vi dig först berätta om vad du har tänkt dig för typ av stöd och vem som är omsorgstagare. Vi erbjuder en trygg process i rekryteringen av den veteran/de veteraner som får ditt förtroende. Vi är mycket noga i vårt urval och vem som ska utföra uppgifterna och du får flera kandidater att välja mellan.

En viktig del för tryggheten är att samma veteran eller samma team kommer varje gång, vilket vi i största möjliga mån ser till. Vi ser gärna att veteranen delar gemensamma intressen med den som ska få hemservice i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Trygghet är avgörande och vår personal kan alltid legitimera sig.

Vårt omsorgsteam består av pensionärer som valt att erbjuda sina tjänster via Veteranpoolens hemservice. I sitt jobb sätter de människans behov i första rummet. Som omsorgspersonal disponerar de över sin egen tid och befinner sig inte i en situation där de måste stressa vidare till nästa uppdrag. Det betyder att du som anlitar oss får du en värdig hemservice av hög kvalitet.

 

Boka hemservice i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

  • Kontakta oss via formuläret som finns på denna sida eller ring vårt lokalkontor: 0380-57 65 00 Du kan även kontakta oss via e-post.
  • Beskriv uppdraget, vem omsorgstagaren är och om denne har några särskilda behov eller intressen. Ju utförligare din beskrivning är desto lättare blir det för oss att hitta en veteran som passar perfekt.

Enligt vår process matchar vi dig med en kompetent veteran i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby som du accepterar. Vi lämnar också en tydlig och skräddarsydd offert för uppdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN