Gräsklippning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Gräsklippning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby

Det är härligt med trädgård men det löpande trädgårdsarbetet kan lätt bli en belastning. Låt Veteranpoolen avlasta dig med gräsklippning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby.

 

Våra veteraner har alla lång erfarenhet av trädgårdsarbete, både genom yrkesliv och som livslångt fritidsintresse. Du kan därför tryggt överlåta din gräsklippning till oss, som en engångsinsats eller som bekväm, löpande service under vår och sommar.

 

Veteranpoolen erbjuder även trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. RUT-avdraget omfattar de flesta typer av trädgårdsarbete vilket gör det förmånligt för dig att anlita oss för trädgårdsarbete i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby.

 

 

Ta hjälp med gräsklippningen

Ibland saknas tid för trädgårdsskötsel, ibland är arbetet för tungt. Här kommer våra trädgårdsintresserade veteraner in och ser till att du får en välskött gräsmatta. Bland våra pensionerade trädgårdsmästare samt pensionärer med aktivt trädgårdsintresse handplockar vi rätt person för uppdraget hos dig.

Detta kan ingå i vår tjänst gräsklippning:

 • Klippa gräs
 • Sätta plantor
 • Rensa ogräs
 • Kratta löv och grusgångar
 • Vattna och göda planteringar
 • Trimma häckar och buskage

Inför vårt besök: Säkra att du har en fungerande gräsklippare! När du anlitar oss för gräsklippning utgår vi från att du har en gräsklippare som vi har tillgång till. När vi jobbar i din trädgård använder vi generellt de redskap du har hemma. Saknar du gräsklippare eller andra verktyg ger vi gärna inköpsråd. Du kan dessutom hyra mer avancerade trädgårdsverktyg genom Veteranpoolen om så önskas.

Boka gräsklippning i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Det är enkelt att anlita oss för gräsklippning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Börja med att göra en intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig – men det går lika bra att ringa vårt småländska lokalkontor direkt.

 • Fyll i intresseanmälan på denna sidan eller kontakta oss via e-post.
 • Du kan även ringa vårt lokalkontor: 0380-57 65 00
 • Berätta dina önskemål och om det gäller mer än gräsklippning.
 • Ange storlek på gräsmattan du vill att vi klipper.
 • Ange om det är en engångsinsats eller ett löpande jobb.

 

När vi fått en bra bild av uppdraget matchar vi dig med en kompetent veteran i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Tillsammans kommer ni överens om ett bra upplägg. Utifrån dina önskemål får du en tydlig och skräddarsydd offert. När du godkänt denna levereras din tjänst enligt önskemål.

Alltid trädgårdsintresserade veteraner hos Veteranpoolen

Du som anlitar Veteranpoolen för jobbet kan räkna med kompetenta och trädgårdsintresserade veteraner. Alla Veteranpoolens gräsklippare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är ålders- eller avtalspensionärer. Tack vare Veteranpoolen kan de fortsätta ett stimulerande yrkesliv och dela med sig av sin kompetens genom att tacka ja till uppdrag som de själva väljer.

 

7 Häckklippning
METADATA
Title:
Häckklippning Nässjö, Vetlanda, Sävsjö & Tranås | Veteranpoolen
Description:
Ta hjälp med häckklippning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Vi klipper ner eller trimmar dina buskar och häckar. Kontakta oss för offert.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN