Trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Är det återigen dags att beskära dina träd? Boka trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby hos Veteranpoolen! Våra trädbeskärare har lång erfarenhet och utför en väl avvägd beskärning i din trädgård.

De allra flesta träd men även buskar och häckar bör beskäras med jämna mellanrum, något som våra veteraner gärna hjälper dig med. Oavsett om syftet är att få in mer ljus, forma träd rätt eller få frukt av högre kvalitet.

Utöver trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby kan Veteranpoolen även hjälpa dig med gräsklippning och häckklippning.

När sker trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås?

Olika typer av träd och växtlighet beskärs vid olika tidpunkter under året. Vissa träd kan beskäras under vårvintern, men vanligast är att träd, buskar och häckar beskärs under JAS-perioden,  juli-augusti-september. D.v.s. innan växtlighet går in i sin vintervila, en period då träd i allmänhet mår bra och tål beskärning bättre. Under JAS-perioden kan din trädbeskärare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby också lättare bedöma om dina träd är angripna av skadedjur.

Kanske vet du vilken beskärningsperiod som passar just dina träd? Då är det bara att boka tid för trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Annars är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi bistå med goda råd.

Trädbeskärning i Småland med RUT-avdrag

 

Trädbeskärning är en förmånlig tjänst för dig att anlita hos Veteranpoolen. Sedan 2016 är den nämligen RUT-berättigad. Avdrag medges för arbetskostnad med 50 procent. Den totala summan för dig att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år. Veteranpoolen tar hand om allt pappersarbete och gör avdrag direkt på din faktura.

 

Du kan givetvis anlita Veteranpoolen för kringtjänster som att forsla bort sly och kapade trädgrenar från din trädgård. Dock omfattas bortforsling i dagsläget inte i RUT-avdraget.

Boka din trädbeskärning i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

För att få kontakt med en trädbeskärare gör du en intresseanmälan hos Veteranpoolen. Allra enklast är att fylla i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig – men det går lika bra att ringa vårt småländska lokalkontor direkt.

 

  • Fyll i intresseanmälan på denna sidan eller kontakta oss via e-post.
  • Du kan även ringa vårt lokalkontor: 0380-57 65 00
  • Beskriv uppdraget: antal träd och andra detaljer som ger oss en bra uppfattning om jobbet som ska utföras.
  • Ange om du önskar RUT-avdrag.

.

Utifrån dina behov matchar vi dig med en trädbeskärare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Tillsammans kommer ni överens om när arbetet ska utföras. Meddela gärna om du inte har egna verktyg – veteranen tar då med sig det som behövs. Utifrån dina önskemål får du en tydlig och skräddarsydd offert. När du godkänt denna är allt klart och trädbeskärningen kan levereras enligt tidsplan.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN