Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Norrtälje

Veteranpoolen i Norrtälje erbjuder en rad olika tjänster inom fastighetsskötsel som du som fastighetsägare kan ta del av. Våra veteraner har antingen lång erfarenhet inom fastighetsunderhåll eller har en yrkesbakgrund där man erhållit relevanta kunskaper som krävs vid drift och skötsel av en fastighet. Oavsett vad som är fallet kan du vara säker på att du kommer mötas av en kunnig och driftig veteran när du anställer fastighetsservice från Veteranpoolen. Är du dessutom i behov av extra personal under semesterperioder eller vid större renoveringar, så ställer vi gärna upp. Vi ser till att ha den kompetens som just du behöver och kan ofta komma med kort varsel.

Några av de tjänster som vi kan göra:

  • Trädgårdsarbete
  • Skotta snö
  • Rensa rabatter
  • Byta lampor
  • Städa soprum och andra allmänna platser inom fastigheten
  • Hålla efter i trapphus

Så här går det till när du anlitar oss:

Här på hemsidan kan du fylla i en intresseanmälan. Men det går även bra att ringa direkt till vårt kontor i Norrtälje. Vi nås på 0176-29 45 96 eller 070-957 06 45, och har öppet måndag till fredag kl. 09-16.

När du kommer i kontakt med oss så får du berätta mer om vad du har för önskemål och behov. Vi ser sedan till att hitta rätt person för uppdraget i vår pool. För god lokalkännedom och ett effektivt utfört arbete så kommer samma veteran att återkomma till dig vid ett löpande uppdrag. Skulle veteranen bli sjuk har vi alltid en annan person som är redo att ersätta med kort varsel.

Veteranpoolens personalstyrka består av erfarna veteraner med gedigna kunskaper inom sina respektive fält. De är avtals- eller ålderspensionärer som arbetar för Veteranpoolen på sina egna villkor och själva väljer vilka projekt de är intresserade av. När du anlitar din fastighetsservice från Veteranpoolen kan du allt vara säker på att få motiverad och kompetent hjälp varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN