Målare i Norrtälje

Ska huset målas om men du har själv inte tid eller tidigare erfarenhet av målning? Veteranpoolen i Norrtälje hjälper dig gärna med detta. Vi har veteraner som gärna står till förfogande med mycket kunskap inom måleriarbete. Våra målare har genom eget intresse, professionell yrkesutövning och lång erfarenhet erhållit stor kompetens och åtar sig ditt projekt, stort som smått. Vi har kompetensen du söker.

Några exempel på måleriarbeten som vi kan utföra: 

  • Fasader
  • Fönster
  • Lister och dörrkarmar
  • Innerväggar
  • Staket
  • Altan och trädäck

 

Du behöver heller inte göra något förarbete, vi tar hand om allt arbete som är relaterat till måleriprocessen. Vi slipar, spacklar och täcker lister och golv samt målartvättar innan vi kör igång. När vi arbetar hos dig använder vi oss av de redskap du införskaffat. Om du är osäker på vad du behöver för material, till exempel penslar och färg så kan du konsultera oss på förhand, vi vet precis var man hittar rätt utrustning till bra priser.

Så här anlitar du våra målare:

Du kan fylla i en intresseanmälan här och vi hör snart av oss till dig. Det går även bra att ringa till oss här i Norrtälje. Telefonnummer är 0176-29 45 96 eller 070-957 06 45, och vi har öppet alla vardagar kl. 09-16. Sker kontakt utanför dessa tider kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen eller använda dig av intresseanmälan på hemsidan.

Under första kontakten kommer vi att diskutera vad för typ av arbete som behöver utföras. Därefter letar vi efter den rätta veteranen i vår pool som kommer att matcha dina önskemål. Veteranen kommer att kontakta dig direkt så att ni kan prata mer om projektets tidsram och vad som ska ingå i arbetet. Efter detta samtal kan arbetet börja.

De målare som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen har lång yrkeslivserfarenhet. De har fortsatt att arbeta även efter pensionen då deras kunskap och kraft är mycket eftertraktad. De väljer själva sina projekt och hur de vill disponera sin tid.
När du anlitar oss på Veteranpoolen får du alltid effektiv och kompetent hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN