Snickare i Norrtälje

Är det dags för ombyggnad hemma men behövs extra hjälp? Ibland är tiden knapp och då kan du känna dig trygg med att välja Veteranpoolens snickeritjänster i Norrtälje. Hos oss får du tillgång till yrkesverksamma hantverkare och kunniga personer som har lång erfarenhet av olika slags snickeriarbeten. Om du dessutom behöver råd vid inköp av material, funderar över konstruktioner eller hjälp att forsla bort avfall kan vi bistå med dessa tjänster också.

VI KAN HJÄLPA DIG MED:
  • Byte av fasadpanel
  • Sätta upp eller ta ned innerväggar
  • Fönsterbyte
  • Byte av dörrar
  • Bygga altan

 

Hur du anlitar en snickare i Norrtälje:

Det finns flera sätt att ta kontakt med oss. Antingen kan du fylla i en intresseanmälan här bredvid eller ringa direkt till vårt kontor i Norrtälje. Vi nås på 0176-29 45 96 eller 070-957 06 45 och har öppet kl. 09-16 under vardagar. Utanför öppettiderna kan du lämna ett meddelande eller mejla norrtalje@veteranpoolen.se så kontaktar vi dig inom kort.

Beskriv vad du behöver hjälp med så letar vi efter rätt person för uppdraget utifrån dina önskemål. Veteransnickaren kommer sedan att ta kontakt med dig och grundligt gå igenom uppdraget. När detta är klart får du en offert från kontoret i Norrtälje.

Våra kunniga och professionella veteraner på Veteranpoolen har mycket att erbjuda i form av erfarenhet och tid. De disponerar över sin egen tid och får själv välja vilka uppdrag de vill arbeta med. De har valt att fortsätta arbeta även efter sin pensionering för att de kan och vill. Alla är avtals- eller ålderspensionärer med stora kunskaper som nu ställs till ditt förfogande. När du anlitar en snickare via oss på Veteranpoolen är du garanterad proffsig och motiverad hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN