Barnvakt i Norrtälje

Är ni i behov av barnvakt och boende i Norrtälje? Det är inte alltid lätt att hitta den rätta barnvakten, speciellt med kort varsel. Ta kontakt med oss på Veteranpoolen så hjälper vi gärna till med att hitta den rätta hjälpen för er familj. Hos oss finns pålitliga och erfarna barnvakter som fungerar som en extrafarmor eller -mormor alla dagar i veckan då ni föräldrar behöver oss. Våra veteraner har lång erfarenhet av att passa barn i olika åldrar, Vissa har även tidigare arbetat som pedagoger och inom barnomsorgen.
Ni kan anlita barnvakt från Veteranpoolen både för små och stora uppdrag, vi anpassar oss alltid efter er och sätter en ära i att erbjuda en flexibel tjänst. Finns återkommande behov kommer samma veteran kontinuerligt att komma hem till er, för er familjs bekvämlighets skull. Vi finns även tillgängliga under kvällar och helger och kan ofta anlitas med kort varsel.

Detta kan ingå när vi arbetar för er familj:

  • Hämta och lämna barn på skola eller dagis
  • Laga mat och mellanmål
  • Hjälpa till med läxor
  • Skjutsa till fritidsaktiviteter

Så går det till när du anlitar barnvakt hos oss:

Du kan ringa till oss på kontoret i Norrtälje på dessa nummer: 0176-29 45 96 eller 070-957 06 45. Det går även bra att fylla i en intresseanmälan direkt här på hemsidan så återkommer vi till dig inom kort. Berätta för oss om er familj; hur många barn uppdraget gäller, deras ålder och vad de har för intressen. Därefter går vi igenom vår Veteranpool för att hitta en passande kandidat som uppfyller dina önskemål.

Det är väldigt viktigt för oss att er familj blir nöjda med våra tjänster. Därför är det viktigt att det finns en bra personkemi. Du och barnen får möjlighet till att träffa en eller flera veteraner innan ni tar ett beslut.

Veteranerna hos oss har stor arbetsglädje och arbetar på egna villkor. De bestämmer helt enkelt själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Alla är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta att arbeta i en miljö där deras kompetenser och erfarenheter är efterfrågade. När du anlitar en barnvakt från oss på Veteranpoolen är du garanterad trygg och kompetent service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN