Fönsterputs i Norrtälje

Är fönstren så smutsiga att det är svårt att se ut? Om du varken har tid eller möjlighet att göra något åt detta nu så finns Veteranpoolen i Norrtälje till din hjälp! Vi hjälper dig med fönsterputsningen när tiden är knapp och orken tryter. Våra erfarna veteraner har stor kunskap inom fönsterputsning och kan ofta komma ut till dig med kort varsel. Du kan anlita oss oavsett om ditt projekt är stort eller litet. Vi tar oss an alla uppdrag och kan även återkomma om du behöver kontinuerlig hjälp med dina fönster. Det är då samma fönsterputsare som kommer till dig varje gång, för din bekvämlighets skull.

När vi arbetar hos dig använder vi oss av de verktyg du erbjuder på plats. Skulle det visa sig att du inte har allt material tillgängligt hemma så kan vi hjälpa till med råd och inköp vid förfrågan på förhand, större redskap kan även hyras via oss. För att arbetet ska gå fortare underlättar det om du själv tar bort gardiner och föremål från fönsterbrädan innan vi kommer. I annat fall hjälper vi dig gärna med det också.

Så här går det till när du anlitar fönsterputs:

Du kan fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida eller ringa direkt till oss på kontoret i Norrtälje, 0176-29 45 96 eller 070-957 06 45. Vi vill gärna veta:

  • Hur många fönster som ska putsas
  • Deras storlek
  • Om det är två- eller treglasfönster
  • Om de är vändbara eller inte

Vad som kan vara bra att tänka på är att fönstren ska nås från en vanlig trappstege så att arbetet kan utföras på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Har du inte en trappstege kan du hyra en av oss.

Veteranpoolen består av erfarna och kunniga ålders- och avtalspensionärer som valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster via Veteranpoolen. Vi på Veteranpoolen värdesätter den sortens servicekänsla och pålitlighet som personer med lång yrkeserfarenhet har. Våra veteraner väljer själva sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse. När du anlitar oss får du kompetent hjälp varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN