Städning i Norrtälje

Är det dags för städning hemma? Veteranpoolen i Norrtälje står gärna till tjänst. Vi har kompetens för alla slags städuppdrag och åtar oss både små och stora projekt. Det är dessutom samma städare som kommer till dig varje gång om du vill ha återkommande städning av huset. Det effektiviserar arbetet och erbjuder oss en möjlighet att anpassa vår tjänst än mer efter era behov. Vad dina behov och önskemål än är kan vår städservice hjälpa dig med det.

Vad som vanligen ingår i ett veckostädningsuppdrag:

  • Dammsuga mattor och golv
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, hyllor, lampor
  • Torka av köksskåp, kylskåp och andra vitvaror
  • Rengöra duschen eller badkaret, toaletten, vattenkranar och handfat

Fönsterputs erbjuds som en separat tjänst hos Veteranpoolen och kan beställas här.
Råder ovisshet om vilka städverktyg som behövs så hjälper vi gärna dig att välja rätt. Vi vet precis vilka medel som fungerar bäst. I övrigt använder vi oss av de redskap du tillhandahåller på plats när vi kommer hem till dig.

Vid beställning av städning:

Använd dig av intresseanmälan för kontakt här bredvid för så kommer du att snabbt få svar av oss. Det går även bra att ringa till kontoret i Norrtälje. Det finns två telefonnummer du kan nå oss på: 0176-29 45 96 eller 070-957 06 45. Vi har öppet måndag till fredag kl. 09-16.

Vid första kontakttillfället får du uppge vad som ska städas och när, samt om några särskilda önskemål föreligger. Vi matchar dina behov och önskemål mot en passande veteran i vår pool, som sedan kommer att kontakta dig.

Det tar ofta längre tid att städa första gången vi är hos dig, då det är svårt att uppskatta behoven innan vi är på plats. Efter första städningen kan vi med säkerhet säga hur lång tid det i genomsnitt kommer att ta i fortsättningen.

Hos Veteranpoolen i Norrtälje möts du alltid av professionell och kompetent personal. Veteranerna väljer själva tiden de vill lägga på sitt arbete och de uppdrag de åtar sig baserat på intresse och tillgänglighet. Därför kan vi garantera att du när du anställer vår städtjänst får pålitlig och motiverad hjälp hem till dig när du behöver den.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN