Gräsklippning i Norrtälje

Är det dags att klippa gräset igen? Eller kanske har du en lång rad av trädgårdssysslor som måste betas av?  Veteranpoolen i Norrtälje kan hjälpa dig med allt från höststädning av trädgården till att kratta grusgångar. Inom vår pool har vi många kunniga veteraner som är experter på gräsklippning och allmänt trädgårdsarbete. Vi har kompetensen du behöver oavsett om projektet är litet eller stort. Hör av dig till oss med dina önskemål, vi anpassar oss alltid efter dina behov och sätter en ära i att vara flexibla, oavsett om du det är ett engångsuppdrag eller om du behöver återkommande hjälp.

Vi kan hjälpa dig med att:

  • Klippa gräsmatta och buskar
  • Kratta grusgångar
  • Kratta ihop och köra bort höstlöven
  • Rensa ogräs i planteringar och rabatter
  • Vår- eller höststäda trädgården
  • Beskära träd
  • Sätta plantor

Så här anlitar du trädgårdshjälpen:

Det går snabbt och är enkelt att anlita en veteran genom Veteranpoolen i Norrtälje. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i en intresseanmälan på vår hemsida. Om du föredrar att ringa går det också bra. Kontoret i Norrtälje nås på telefonnumret 0176-29 45 96 eller mobilnumret 070-957 06 45. Öppettider är kl. 09-16 under vardagar. Utanför dessa tider kan du förutom formuläret på hemsidan mejla oss på norrtalje@veteranpoolen.se.

Vi går noggrant igenom dina önskemål för uppdraget och hittar sedan en passande veteran för arbetet som ska utföras. Därefter kontaktar veteranen dig direkt så att ni gemensamt kan bestämma tidsramar för projektet och andra detaljer. Sedan skickas det en offert från kontoret i Norrtälje till dig för godkännande.

Information som behövs vid anmälan kan till exempel röra storlek på gräsmattan eller antal buskar som behöver klippas. Se gärna till att alla redskap hemma hos dig finns och fungerar innan vår trädgårdsmästare dyker upp. Behöver du hyra eller köpa utrustning kan vi hjälpa dig med tips och råd.

Hos Veteranpoolen möts du av motiverad och kompetent personal med många års erfarenhet inom sina respektive yrken. Hos Veteranpoolen väljer de själva hur mycket de vill arbeta och med vilka projekt. De är ålders- eller avtalspensionärer som valt att fortsätta arbeta för att deras tjänster fortfarande är efterfrågade. Vi på Veteranpoolen värderar den sortens pålitlighet och kunskap som bara kan fås genom lång erfarenhet. Din trädgård är trygg i våra händer.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN