Trädbeskärning i Norrtälje

Du som behöver hjälp med att beskära träd i Norrtälje med omnejd har hittat helt rätt. Veteranpoolen erbjuder kunniga yrkesmän och skickliga veteraner med mångårig erfarenhet inom både trädbeskärning och allmän trädgårdsskötsel. Vi vet hur och när träden ska beskäras för att ta minst skada av behandlingen och för att de ska växa sig frodiga och bära rikligt med frukt under kommande säsonger. Kontakta Veteranpoolen för hjälp med trädbeskärning i Norrtälje redan idag!

Vi beskär träd enligt JAS-metoden

På Veteranpoolen beskär vi träden i enlighet med JAS-metoden. Metoden förespråkar att träd ska beskäras främst under sensommaren och den tidiga hösten, då träden har visat sig mest receptiva för behandling under denna del av året. Genom att utföra både beskärningar och behandlingar av ohyra och andra skador under de sena sommarmånaderna ger vi trädet möjlighet till återhämtning under vintervilan, så att trädet under våren och sommaren kan blomma upp och växa sig starkt igen. Veteranpoolens kunniga personal vet precis när och hur olika typer av träd ska beskäras för bästa möjliga resultat. Vi kan också behandla eventuell ohyra om du vill.

Boka trädbeskärning i Norrtälje genom Veteranpoolen

Kom i kontakt med Veteranpoolen antingen genom intresseanmälan som du hittar här på hemsidan, eller ring oss på vårt lokala kontor i Norrtälje. Vi ser gärna att du delger oss så information om hur många träd arbetet omfattar, vilken typ av träd det gäller. Ditt uppdrag kommer att matchas mot rätt personal i vår pool. Tillsammans bestämmer ni datum och tidpunkt för uppdraget. Glöm inte att berätta om du vill att vår personal tar med egna verktyg eller stegar.

RUT-avdrag vid trädbeskärning

Sedan augusti 2016 faller trädbeskärning inom ramen för RUT-avdraget, vilket betyder att du numera kan få skatteavdrag för den här tjänsten. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående RUT, eller för att boka tid för trädbeskärning i Norrtälje med omnejd. Vi står redo att ta oss an just ditt uppdrag. Vi har naturligtvis även möjlighet att hjälpa till med bortforsling av avfall, något som tyvärr inte faller inom ramarna för det gällande RUT-avdraget. Diskutera gärna med oss hur vi bäst löser situationen i just din trädgård!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrtälje
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN