Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Öland

På Veteranpoolen erbjuder vi kompetent fastighetsservice till både privatpersoner och företag.

Vi hjälper och assisterar bostadsrättsföreningar och fastighetsägare på Öland både vid enstaka tillfällen samt för återkommande uppdrag. Hos våra veteraner finner du gedigna kunskaper inom till fastighetsskötsel relaterade områden och de har alla ett långt arbetsliv bakom sig som gett dem stor erfarenhet.

Vi kan hjälpa er kontinuerligt, för löpande underhåll av er fastighet, såväl som tillfälligt under ordinarie personals oplanerade frånvaro. Vi har kompetenser för samtliga tjänster som krävs vid fastighetsservice.

Vi kan till exempel:

  •  Sköta trädgård, klippa gräs och ansa planteringar
  •  Skotta snö
  •  Byta lampor
  •  Städa allmänna utrymmen som soprum och tvättstuga
  •  Hålla rent i trapphus

På Veteranpoolen sätter vi en ära i vår flexibilitet och anpassar gärna våra tjänster för era unika önskemål och behov. Våt fastighetsservice kan ofta anlitas med kort varsel.

Hur anlitar du vår fastighetsservice?
Fyll i formuläret som du ser här på hemsidan, komplett med dina kontaktuppgifter samt en beskrivning av ärendet, så återkommer vi till dig. Du kan också höra av dig till oss direkt per telefon, numret till lokalkontoret på Öland är 0485-503 505. Berätta för oss om fastighetens storlek och underhållsbehov, samt uppdragets uppskattade omfattning i tid.

Dina behov matchas sedan mot vår resurspool för att hitta en lämplig veteran för arbetet.
När denna är funnen etableras kontakt och ni kan tillsammans bestämma när uppdraget ska påbörjas. Du får också en offert skickad till dig från oss. Söker du fastighetsservice löpande så kan vi se till att du får samma veteran varje gång om du vill. God lokalkännedom effektiviserar också vårt arbete.

Våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De fogar själva över sin tid och åtar sig uppdrag helt baserat på tillgänglighet och intresse. Det innebär att du när du anlitar Veteranpoolens tjänster, alltid kan vara säker på att få motiverad, trygg och pålitlig fastighetsservice.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN