Målare i Öland

Bor du på Öland och söker hjälp med måleriarbeten på din fastighet?

Hör av dig till oss på Veteranpoolen. Vi erbjuder dig personer som har stor erfarenhet av att måla både inomhus och utomhus. Våra målare har alla tidigare erfarenheter av måleriarbeten, antingen via yrket eller annan erfarenhet som gett dem gedigna kunskaper och skicklighet inom måleri. Till oss kan du komma med både stora och små projekt, vi kan oftast anlitas med kort varsel och anpassar gärna våra tjänster efter dina behov och önskemål.

Några exempel på vad du kan få hjälp med att måla:

  •  Listverk
  •  Dörrar och fönster
  •  Fasad och yttervägg
  •  Staket
  •  Altan och trädäck
  •  Innerväggar
  •  Golv och tak

Förarbetet är viktigt att inte slarva med. Detta för att det ska bli ett bra resultat i slutändan. Saker som spackling, slipning och övertäckning av golv och lister är något som vi alltid gör innan vi börjar arbeta, för att unna garantera dig det resultat som du vill ha.

När vi arbetar hos dig använder vi oss i regel av de verktyg och det material som du har på plats. Behövs något särskilt, kanske vill du få råd gällande kvalitet vid inköp, så kan vi ordna detta vid förfrågan på förhand.
Om du har planer på att få det målat på höga höjder, så är det bra att se till att ha en målarställning hemma, för att kunna garantera både säkerhet och ett gott resultat. Vi kan hjälpa dig att hyra in en ställning via oss.

Anlita en erfaren målare från Veteranpoolen Öland så här:
Fyll i webbformuläret som du ser här på hemsidan och beskriv ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan även ringa direkt till oss på Ölands lokalkontor på telefonnummer  0485-503 505. Berätta för oss om ditt uppdrag, vad det är du vill ha målat och när. Samt om det behövs någon särskild kompetens.
Dina önskemål matchas mot våra veteraner så att du får rätt person som passar dina behov.

När vi hittat rätt kompetens kontaktas du av denne och tillsammans kan ni planera arbetet. Du får sedan en offert från oss för godkännande och när du accepterat denna kan uppdraget påbörjas.

På Veteranpoolen har vi många veteraner med lång erfarenhet inom måleri. De är alla pensionärer som fortsatt att arbeta ändå, men nu på sina egna villkor. De väljer sina uppdrag själva baserat på intresse och tillgänglighet, och förfogar över sin egen tid. Detta garanterar dig pålitlig och motiverad målerihjälp när du anlitar våra tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN