Snickare i Öland

Vill du ha en altan byggd, eller göra förändringar på ditt hus på Öland?
Kontakta Veteranpoolen! Hos oss finner du erfarna hantverkare med många års samlade kunskaper bakom sig. De kan ha professionellt erfarenhet av snickaryrket eller på egen hand förvärvat liknande kunskaper genom många års intresse av bygg och renovering hemma.

När vi arbetar för dig kan vi bistå med hjälp vid projektets alla delmoment.
Vi använder oss av det material och de verktyg du tillhandahåller på plats i ditt hem, men kan även finnas till hands vid inköp. Kräver arbetet mer avancerade verktyg kan dessa hyras genom oss.
Vi ger gärna råd vid konstruktionsritning och kan även ansvara för transport samt bortforsling av eventuellt byggavfall när arbetet är slutfört.
När du anlitar Veteranpoolen vet du att du får trygg hjälp hela vägen till slutfasen.

Exempel på vad vi kan göra:

  •  Bygga altan eller balkong
  •  Byta och sätta in dörrar och fönster
  •  Bygga staket
  •  Sätta upp eller riva innerväggar
  •  Byta fasader
  •  Bygga uthus och snickarbod

Hur anlitar man en snickare hos Veteranpoolen?
Fyll i en intresseanmälan för att få kontakt med lokalkontoret på Öland eller ring oss på nummer 0485-503 505. Beskriv ditt projekt och vad det är vi kan göra för dig.
Vi matchar dina behov och önskemål mot vår pool med veteraner.
När vi hittat rätt kompetens för just ditt projekt bland våra resurser så kontaktar denne dig. Gemensamt går ni igenom vad som skall göras och lägger upp en preliminär plan för arbetet. Utifrån detta utformas en offert som vi skickar till dig för godkännande. Så snart du accepterat denna kan uppdraget startas när du vill.

Veteranerna som arbetar hos os är alla pensionärer som valt att fortsätta att erbjuda sina tjänster inom sina respektive yrkesområden då deras erfarenhet och kunskap är mycket efterfrågad. Våra veteraner fogar själva över sin tid och bestämmer vilka uppdrag de vill åta sig baserat på intresse och tillgänglighet. Därför får du alltid entusiastisk och driven hjälp när du anlitar den hos Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN