Barnvakt i Öland

Letar ni efter en erfaren barnvakt på Öland?
Hör av dig till oss på Veteranpoolen. Vi förmedlar trygg barnvaktsservice till familjer på hela Öland. Våra veteraner har lång erfarenhet av barn, både via tidigare yrke inom barnomsorg och genom egna barn och barnbarn.

Veteranbarnvakten blir ett stöd i vardagen som er familj kan lita på, och kan oftast anlitas med kort varsel. Många familjer upplever att våra barnvakter blir som en extra farmor eller mormor och det är också den pålitligheten i vår tjänst som vi vill förmedla.

Ni kan anlita vår barnvaktsservice tillfälligt eller för kontinuerlig hjälp, för att hämta efter skola och dagis eller om ni skall gå på fest någon kväll.

Vi anpassar alltid våra tjänster så att de ska passa just er familjs unika behov.

Exempel på saker vi gör:

  •  Hämtar och lämnar på skola och dagis
  •  Lagar mat och mellanmål
  •  Läser läxor med barnen
  •  Kommer hem till er på helger och kvällar då ni behöver jobba över eller har andra ärenden
  • Skjuts till och från fritidsaktivitet

När ni anlitar vår barnvaktstjänst är det givetvis samma person som kommer hem till er varje gång, vid återkommande uppdrag. Detta för er bekvämlighets skull.

Anlita en erfaren barnvakt via Veteranpoolen så här:
Fyll i intresseformuläret som du hittar här på vår hemsida och låt oss återkomma till dig, eller för direktkontakt, ring till vårt lokalkontor på telefonnummer 0485-503 505. Berätta för oss om uppdraget och er familjs behov. Vi vill gärna veta hur många barn ni har och om det föreligger några särskilda önskemål.

När vi utifrån vårt samtal skapat oss en bild av uppdraget försöker vi matcha denna med kompetensen som finns tillgänglig i Veteranpoolen.  Vi värdesätter personkemi och gemensam trivsel, därför väljer vi alltid ut ett par särskilt passande kandidater som ni får träffa innan ni beslutar er för någon.

När kontakt etablerats går ni och veteranen gemensamt igenom uppdraget och dess omfattning. Det är alltid upp till er familj hur mycket hjälp ni behöver.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen gör det för att de vill och kan. De har passerat pensionsåldern med en önskan om att fortsätta arbeta, med den skillnaden att de nu själva disponerar över sin tid. De väljer även sina uppdrag på egen hand, baserat på intresse och tillgänglighet. När du anlitar våra tjänster får du alltså inte bara en erfaren och kompetent barnvakt, utan kan även lita på att denna är motiverad och väl insatt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN