Fönsterputs i Öland

Hitta kompetent fönsterputsning på Öland!
Har du problem med att finna snabb och effektiv hjälp med att putsa dina fönster?
Veteranpoolen Öland har den resurs du söker.
Våra veteraner har alla lång erfarenhet och skicklighet som de gärna ställer till ditt förfogande. Våra fönsterputsare är noggranna och kunniga och kan ofta anlitas med kort varsel.
På Veteranpoolen värdesätter vi erfarenhet och ordentligt utförda arbeten. Vi anpassar gärna våra tjänster efter dina behov och sätter en ära i att vara flexibla. Oss kan du anlita för löpande underhåll likväl som vid enstaka tillfällen.

Innan vi börjar arbeta med dina fönster så ser vi till att plocka bort blomkrukor, prydnadssaker och gardiner runt om fönstren. Vill du effektivisera vårt arbete får du gärna göra detta själv innan vi kommer hem till dig.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss av de medel och verktyg som du tillhandahåller. Skulle det emellertid vara så att det saknas något särskilt eller om du behöver inköpsråd, så bistår vi gärna med kunskap och hjälp vid förfrågan på förhand.

Boka vår fönsterputsservice så här
Ring till vårt lokalkontor här på Öland på telefonnummer 0485-503 505 eller fyll i webbformuläret som du finner här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Berätta för oss om uppdraget. Beskriv gärna så bra du kan för slags fönster du har; två- eller treglasfönster, om de är vändbara och hur högt upp de sitter. Det är viktigt för oss att få reda på tillgängligheten då vi inte arbetar på högre höjder än en trappstege kan nå, på grund av säkerhetsrisken.
När vi fått en bild av uppdraget matchar vi det med en lämplig veteran från vår resurspool. Denne kontaktar dig så att ni tillsammans kan göra upp en plan för arbetet. Därefter erhåller du en offert för godkännande. När du accepterat denna kan arbetet påbörjas.

Veteranpoolen förmedlar tjänster från erfarna veteraner inom många olika yrkesområden. Våra veteraner är alla pensionärer som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och åtar sig projekt och uppdrag baserat på eget intresse och tillgänglighet. Därför kan vi garantera att du när du anlitar Veteranpoolens tjänster alltid får motiverad och pålitlig hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN