IT-tjänster i hemmet i Öland

Våra veteraner på Veteranpoolen har lång erfarenhet av IT-relaterade tjänster. Hos oss jobbar både kunniga IT-tekniker samt veteraner med stor kunskap om dagens IT-teknik. Behöver du till exempel hjälp med att installera bredband och router från en leverantör eller att konfigurera ett trådlöst nätverk så kan en av våra veteraner hjälpa dig snabbt och enkelt.

Övriga tjänster som vi kan hjälpa dig med är bland annat att:

  • felsöka en dator
  • skapa ett mailkonto
  • installera smart TV med väggfäste
  • hjälpa dig att starta upp din nya smartphone och ge dig utbildning i hur den fungerar

Det spelar ingen roll om din dator är en PC eller Mac eller om du har en surfplatta. Behöver du utbildning, göra ett felsök eller öppna ett mailkonto har vi på Veteranpoolen kunskapen att hjälpa dig med detta.

Våra veteraner kan leverera de flesta IT-tjänsterna som du kan tänkas behöva och har gedigen kunskap om utrustningen. Vi hjälper dig med att installera och uppdatera mjukvara samt med att installera den hårdvara som krävs. Efter uppdraget lämnar vi det rent och snyggt med alla sladdar i ordning, all programvara fungerande och allt prydligt monterat.

Så här bokar du en veteran för IT-tjänster via Veteranpoolen:

Kontakta oss genom formuläret här på hemsidan eller ring vårt lokala kontor för att boka en veteran. Var detaljerad när du beskriver ditt uppdrag så matchar vi dig med rätt person som tar kontakt med dig för att gå igenom vad som krävs. Våra timpriser kan variera något beroende på tjänst och ort. Kontakta ditt lokala kontor för att få en korrekt prisuppgift.

Vår service inom IT-tjänster i hemmet täcks av RIT-avdraget, det vill säga RUT-avdrag för så kallade IT-tjänster. Det som täcks av RIT-avdraget är till exempel installationer, reparationer samt underhåll av det som rör data och informationsteknik. Avdraget täcker även utbildning och rådgivning inom området. Eftersom vi på Veteranpoolen är måna om våra kunder och ser till så att de får den bästa möjliga service har vi självklart sett till att du kan utnyttja detta avdrag när du anlitar oss för IT-service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
IT-tjänster i hemmet IT-tjänster i hemmet
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN