Städning i Öland

Letar du efter en kompetent städtjänst på Öland?
Veteranpoolen har resursen du söker.

Vår personal består av veteraner med lång erfarenhet av och kunskap inom lokalvård och liknande områden. Vår städning kan anlitas för små eller stora uppdrag, både tillfälligt och återkommande. Vi prioriterar flexibilitet och strävar efter att alltid kunna tillgodose dina unika behov och önskemål. Våra tjänster kan ofta anlitas med kort varsel, och vill du ha våra tjänster för kontinuerliga uppdrag så är det givetvis samma veteran som kommer hem till dig varje gång, för så gott resultat som möjligt.

Detta gör vi under en vanlig veckostädning:

  •  Dammsuger golv och mattor
  •  Våttorkar alla golv
  •  Putsar speglar
  •  Tömmer dina papperskorgar
  •  Dammtorkar av ytor
  •  Rengör vitvaror samt skåp som finns i köket
  •  Städar toalett och badrum

Fönsterputsning ingår inte i vår städtjänst, men detta kan du enkelt beställa till separat.

Se till så att din dammsugare fungerar korrekt och att du har rengöringsmedel hemma när vi kommer. Behöver du köpa till nytt städmaterial eller komplettera det du har så kan vi hjälpa dig med detta vid förfrågan.

Första städningen tar alltid lite längre tid. Efter vårt första besök hos dig är det alltid lättare att uppskatta tidsåtgången för kommande besök.

Anlita städning från Veteranpoolen Öland redan idag
Ring till vårt lokalkontor på Öland, vårt nummer är 0485-503 505, och beskriv ditt ärende. Du kan också fylla i intresseformuläret som du hittar här på hemsidan, så återkommer vi till dig.

Utifrån din beskrivning av uppdraget, husets storlek och dina behov kan vi leta igenåm vår resurspool efter rätt kompetens för jobbet.

Vår veteran hör sedan av sig till dig så kan ni gå igenom vad som ska göras tillsammans.

Veteranpoolens resurser består av erfarna människor som genom ett långt yrkesliv samlat på sig mycket kunskap och kompetens. Den ställer de nu till ditt förfogande. Veteranerna som arbetar för oss är pensionärer som själva disponerar över sin tid och åtar sig projekt baserat på eget intresse och tillgänglighet. Det betyder att våra tjänster alltid utförs av garanterat motiverade, ansvarsfulla och drivna personer.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN