Privat hemtjänst i Öland

När våra anhöriga blir äldre så behöver de också ofta mycket mer hjälp i sin vardag. Har du och din familj en äldre släkting på Öland som har fått ett ökat behov av vardagligt stöd, men har själva svårt att finnas där jämt?

Om du inte har den tiden så kan vi på Veteranpoolen hjälpa er.
Vi ser till att er äldre släkting får det stöd han eller hon behöver i sin vardag och gör tiden ni väl får tillsammans krav- och stressfri. Med vår hjälp kan er tid ihop bli tid för umgänge och kvalitet, kanske kan vår hjälp också innebära att er äldre släkting har möjlighet att bo kvar i sin egen bostad trots det vardagliga underhållet. Vår hemservice kan innebära hjälp med allt ifrån matinköp till lättare städning, snöskottning och skjuts till läkaren. Vi sätter en ära i att vara flexibla och anpassningsbara efter era önskningar och behov.

Vår tjänst ”äldre hjälper äldre” har gjort succé sedan starten 2007. Många äldre upplever en större gemenskap och trivsel ihop med veteranerna som arbetar för vår hemservice än med yngre personer. Våra erfarna veteraner har alla en utpräglad servicekänsla och trygghet i sin yrkesroll. Närheten i ålder gör att de även kan fungera socialt med de klienterna, vilket också är en av de viktiga aspekterna i vår hemservice. Vi hjälper gärna till med social stimulans och motiverar er äldre släkting till att följa med på små utflykter, göra cafébesök och röra på sig efter förmåga.

Exempel på vad vi gör:

  •  Sköter lättare hushållssysslor så som att städa, tvätta och handla
  •  Aktiverar och motiverar din släkting fysiskt och socialt
  •  Hjälper till med praktiska sysslor som snöskottning, gräsklippning och byte av  glödlampor
  •  Skjutsar och ledsagar till apotek, vårdcentral och avtalade möten och aktiviteter

Anlita vår hemservice på Öland så här
Kontakta oss på lokalkontoret redan idag för att få hjälp med hemservice till er anhörige på Öland. Vi nås enklast via telefonnummer 0485-503 505. Berätta för oss om uppdraget och er anhöriges behov. Utifrån detta kommer vi sedan att söka igenom vår personalpool för att hitta rätt kompetens för era behov.

Saker som är viktiga när vi förmedlar kontakt mellan er och våra veteraner är gemensamma intressen och närhet till bostad. Vi värderar personkemi, för ömsesidig trivsels skull och ni kan få träffa flera lämpliga veteraner innan ni bestämmer er.

Alla våra veteraner är pensionerade personer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. Inom vår hemservice utfärdar vi en särskild legitimation åt personalen för er trygghets skull. Våra veteraner disponerar själva över sin tid och åtar sig sina uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet, därför får du alltid pålitlig och trygg hjälp när du anlitar vår hemservice.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN