Gräsklippning i Öland

Bor du på Öland och söker hjälp med gräsklippning? Eller känner du kanske att det vore skönt att få hjälp med ogräsrensning och plantering?

En trädgård kräver tid och engagemang och det är just vad Veteranpoolens kunniga trädgårdsmästare erbjuder dig. De veteraner som jobbar hos oss har rätt kompetens för jobbet, antingen genom professionell yrkesutövning eller stort eget intresse som gett likvärdig erfarenhet. Dessa kunskaper kommer nu dig till godo genom Veteranpoolen.

Vi kan ofta anlitas med kort varsel, kom med din förfrågan redan idag!

Exempel på vad vi kan göra:

  •  Klippa buskar och gräs
  •  Kratta grusgångar och höstlöv
  •  Forsla bort trädgårdsavfall
  •  Rensa dina rabatter
  •  Sätta plantor
  •  Beskära träd

Vi använder oss av de trädgårdsredskap du har hemma när vi arbetar i din trädgård. Om du behöver införskaffa fler verktyg av något slag så kan vi hjälpa dig att hyra dessa eller bistå med goda råd vid inköp.

Beställ trädgårdsarbete hos Veteranpoolen
Kom i kontakt med oss genom att fylla in webbformuläret som du hittar här på vår hemsida. Beskriv ditt ärende kort, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du kan också nå oss direkt via lokalkontoret på Öland, vi har telefonnummer 0485-503 505. Berätta för oss om uppdraget och vad du behöver hjälp med. Det kan även vara bra för oss att veta storleken på din trädgård.

När vi fått en bild av dina önskemål går vi igenom våra resurser för att hitta rätt veteran för ditt uppdrag. Denne kontaktar sedan dig så ni tillsammans kan planera för hur arbetet skall ske och när. Vi skickar sedan en offert till dig, när du accepterat denna kan uppdraget påbörjas.

Vid kontinuerligt uppdrag kommer sedan samme person till dig varje gång, för att resultatet skall bli så bra som möjligt.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är pensionärer som fortsatt att arbeta och erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. De har stor kunskap och skicklighet inom sina respektive områden som de gärna delar med sig av.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN