Trädbeskärning i Öland

Söker du någon som kan hjälpa dig med trädbeskärning på Öland? Vi på Veteranpoolen hjälper dig gärna. Vi kan erbjuda dig både kompetenta yrkesmän och veteraner med många års erfarenhet av trädgårdsskötsel och beskärning. Denna erfarenhet gör så att vi vet precis hur träden ska beskäras för att de ska bära bra frukt och åldras vackert.

Veteranpoolen använder JAS-metoden vid beskärning av träd

Vi på Veteranpoolen använder oss av JAS-metoden när vi arbetar träd. Sensommaren och tidiga hösten är den tid vi beskär träden, allt för att bli klara innan träden går i vintervila. Det är även lättare för oss att avgöra ifall grenar måste kapas och att se om träden har angripits av ohyra eller liknande.

Om avfall behövs transporteras bort efter behandlingen så kan vi givetvis hjälpa dig. Detta är dock inte berättigat för avdrag enligt RUT.

Hur bokar jag trädbeskärning genom Veteranpoolen:

För att boka trädbeskärning så fyller du först i enkäten här på vår hemsida. Detta fungerar då som en intresseanmälan. Det går även bra att ringa direkt till ditt kontor som finns lokalt om du tycker det känns lättare.

Berätta lite om vad du önskar få gjort när du bokar, som exempelvis antal träd som ska beskäras och vilken sort det är. Vi kommer då att matcha uppdraget med rätt veteran som sedan kommer hör av sig till dig så att ni tillsammans kan komma överens om saker och ting. Meddela gärna i förväg ifall du inte har de redskap som behövs så vi kan ordna det.

Vi har kunden i fokus och vill att du ska få så bra service som möjligt, och det gäller även när det kommer till kostnaden. Om du vill så kan du enkelt använda RUT-avdrag, vilket betyder att du kan göra avdrag på skatten för tjänster som hamnar inom kategorier rengöringar, underhåll samt tvätt. Trädbeskärning är nämligen en del av dessa kategorier sedan i augusti 2016. Just därför är det bara att säga till vid bokning ifall du vill göra RUT-avdrag så hjälper vi dig med det som behövs. Det är ju dina krav som kommer först för oss, så du behöver inte tveka när du ber om något.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Öland
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN