Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Örebro

För er som äger en fastighet i Örebro och behöver hjälp med fastighetsskötsel kan vi på Veteranpoolen stå till tjänst. Veteranpoolen har medarbetare från många olika yrkeskategorier – många av dessa har kunskaper och erfarenheter som är mycket värdefulla inom områden som fastighetsskötsel.

Veteranpoolens fastighetsskötare kan bland annat hjälpa er att:

  • Skotta snö och halkbekämpa gångar och gårdar
  • Sköta om rabatter, häckar och annan växtlighet i anslutning till fastigheter
  • Städa och underhålla trapphus
  • Städa soprum och andra gemensamma utrymmen i fastigheten
  • Byta lampor och utföra andra underhållsarbeten

Uppdragen för fastighetsskötsel kan se olika ut hos olika uppdragsgivare. Veteranpoolens medarbetare strävar efter att arbeta på ett flexibelt sätt så att tjänsterna kan anpassas efter kundernas individuella behov och önskemål. Vi erbjuder fastighetsservice på flera olika sätt och dessa kan sedan anpassas ytterligare. Veteranpoolen kan till exempel hjälpa till under kortare perioder som när den ordinarie personalen är på semester eller om det pågår renoveringar som kräver mer underhåll i fastigheten. Vi erbjuder även löpande fastighetsskötsel under längre perioder. Vi kan då ta hand om hela skötseln av en fastighet med hjälp av den breda kompetens som våra medarbetare besitter. Vi kan erbjuda veteraner med erfarenhet av vaktmästeri, hantverk av olika slag, snickeri, städning och mycket annat.

Så här bokar du fastighetsservice via Veteranpoolen i Örebro:

För att kontakta oss på Veteranpoolen för mer information om våra tjänster inom fastighetsskötsel går det bra att ringa oss på 019- 70 70 668 eller maila oss på orebro@veteranpoolen.se. Naturligtvis går det också bra att använda den färdiga intresseanmälan som finns här på vår hemsida. Genom att ange några korta uppgifter kan vi få en uppfattning om uppdragets natur och dess omfång. Vi ser sedan till att de av våra medarbetare som bäst matchar kraven anlitas för uppdraget. Tveka därför inte att ta kontakt med oss om ni har behov av professionella och duktiga fastighetsskötare med stor erfarenhet.

Våra veteraner kan anlitas inom dessa områden: Karlskoga, Kumla, Lekebergs kommun, Lindesberg, Nora och Örebro.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN