Fönsterputs i Örebro

Behöver du hjälp med putsning av fönster? Bor du i Örebro? Har du svarat ja på båda frågorna finns det en mycket bra lösning för dig. Vi på Veteranpoolen har många veteraner som kan hjälpa till med putsning och rengöring av dina fönster. Våra veteraner kommer alla från olika bakgrund och har tidigare arbetat inom en rad olika branscher. Vissa av dem har jobbat med städning och fönsterputs tidigare medan andra kommer från andra verksamheter. Alla har de dock stor erfarenhet av hemvård och hushållsnära tjänster och utför sitt arbete med stor noggrannhet och väl grundad kunskap.

Våra veteraner putsar dina fönster med hjälp av dina redskap, allt för att resultatet ska bli precis det du önskar. Vi kan även assistera med inköp av städmaterial om något skulle saknas. Vill du som kund inte skaffa städmaterial själv finns det också möjlighet att hyra utrustningen genom oss.

Inför ett uppdrag som innefattar fönsterputs behöver våra veteraner en del information. Antalet fönster är naturligtvis en viktig uppgift. Det är också mycket viktigt att veta hur fönstren sitter till. Det är nämligen så att ingen som arbetar inom Veteranpoolen jobbar från stegar – detta är en säkerhetsbestämmelse som gäller inom bolaget. Alla fönster som ska putsas ska därför vara möjliga att nå från en vanlig trappstege.

Hyr fönsterputs genom Veteranpoolen i Örebro så här:

För att anlita våra veteraner för fönsterputsning i Örebro finns det olika tillvägagångssätt. Det första är att fylla i den intresseanmälan som finns lite längre ner på den här sidan. Ange dina kontaktuppgifter och beskriv sedan kortfattat det uppdrag som du önskar få vår hjälp med. Vi matchar därefter uppgiften med den av våra veteraner som lämpar sig bäst för att utföra arbetet. Den som åtar sig uppdraget kontaktar i sin tur dig så att ni tillsammans kan diskutera uppdragets detaljer och avtala när och på vilket sätt det ska genomföras.

Det andra sättet att komma i kontakt med oss på Veteranpolen är via telefon, vi nås på 019- 70 700 886. Det går självklart även bra att skicka oss ett mail på orebro@veteranpoolen.se.

Våra veteraner är aktiva inom följande områden: Karlskoga, Kumla, Lekebergs kommun, Lindesberg, Nora och Örebro.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN