Städning i Örebro

Söker du erfaren och professionell städhjälp? Bor du i Örebro eller dess närområde? Då har du hittat rätt. Veteranpoolen har många veteraner med stor erfarenhet av städning och andra hushållstjänster. Det är också värt att nämna att våra städtjänster naturligtvis omfattas av RUT-avdraget.

Vi på Veteranpoolen tillhandahåller en rad olika typer städtjänster. Det kan röra sig om allt från regelbunden veckostädning av bostaden till en enstaka händelse såsom en flyttstädning eller en grovstädning efter en renovering. Om du föredrar en återkommande städtjänst bestämmer du själv hur ofta städningen ska utföras och hur många timmar vår veteran ska stanna. Vi erbjuder även grovstädning av garage, förråd och liknande utrymmen. Alla våra städtjänster skräddarsys efter våra kunders individuella behov, men tjänster som vi vanligtvis hjälper till med innefattar bland annat att:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Våttorka golv
  • Dammtorka möbler och inventarier
  • Rengöra badrum
  • Rengöra kök och vitvaror
  • Tömma papperskorgar och avlägsna skräp

Vi på Veteranpoolen arbetar med den utrustning som finns hemma hos dig. Det är därför av högsta vikt att alla nödvändiga redskap och rengöringsmedel finns tillgängliga när vi kommer för att utföra städningen. Om så inte är fallet bör du kontakta den veteran som ska utföra arbetet. Han eller hon kan tillhandahålla goda råd gällande städutrustning och hjälpa till med inköp av material och andra nödvändiga redskap.

Anlita Veteranpoolens städhjälp i Örebro så här:

För att få hjälp med städning i Örebro är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor för mer information och offerter. Det går bra att kontakta oss via telefon, på 019-70 70 886 eller så använder man sig av det kontaktformulär som finns här på vår hemsida. Det går även att maila oss på orebro@veteranpoolen.se.

Bifoga information om det arbete du vill ha utfört och vad det innefattar. Vi matchar uppdraget med en veteran som har den rätta kunskapen och erfarenheten för jobbet. Denna person kontaktar sedan dig för att stämma av när, var och hur städningen ska utföras. Det kan vara svårt att estimera exakt hur lång tid det tar att genomföra en städning, därför debiterar vi per timme. Gäller det kontinuerlig städning får man efter den första städningen snabbt en uppfattning om tidsåtgång och kan estimera ett pris för den fortsatta städningen.

Våra erfarna veteraner arbetar inom följande områden: Karlskoga, Kumla, Lekebergs kommun, Lindesberg, Nora och Örebro.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN