Hemservice i Örebro

Har ni en, eller flera, äldre anhöriga som behöver lite extra stöd och service i vardagen? Som heltidsarbetande kan det ofta vara svårt att hinna med att tillgodose dessa behov. Veteranpoolen har en lösning på detta, allt vanligare, problem. Våra veteraner kommer hem till dina anhöriga och hjälper dem med de sysslor de inte orkar eller kan utföra själva. Så om du bor i Örebro med omnejd och har en äldre anhörig som kan behöva en hjälpande hand kan du kontakta oss på Veteranpoolen för att få hjälp.

Hemservicen anpassas naturligtvis efter vår uppdragsgivares behov men som standard erbjuder vi ett utbud som inkluderar de tjänster som följer nedan.

Service: Våra medarbetare utför de flesta vardagliga sysslor i hemmet såsom att städa, tvätta, stryka eller att handla mat och bereda måltider. Detta kan göras på egen hand eller också tillsammans med kunden.

Sällskap och socialt stöd: Veteranerna hjälper kunden att komma ut ur bostaden för att på så sätt se till att denna får ett större socialt utbyte, aktiveras och kan utföra ärenden. Det är också vanligt att våra medarbetare följer med som sällskap och stöd då kunden önskar besöka läkare, tandläkare eller andra vårdenheter.

Övriga tjänster: Veteranen som utför hemservicen kan även på begäran utföra ytterligare arbeten som behöver åtgärdas i och omkring hus och hem. Det kan handla om allt från trädgårdsskötsel och målning till enklare reparationer och underhåll.

Så här fungerar det:

Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni har en närstående som är i behov av vår hjälp. Detta gör ni enklast genom att ringa oss på 019-70 70 668 eller genom att fylla i det kontaktformulär som finns på denna sida. Ange era kontaktuppgifter och beskriv de tjänster ni skulle vilja att vi hjälper er närstående med. När vi fördelat uppdraget till den av våra medarbetare som bäst matchar era behov träffas vi för att gå igenom uppdragets slutgiltiga utformning och för att säkerställa att samarbetet mellan de båda parterna fungerar. Vi är mycket måna om att det skall kännas bra för alla involverade.

Våra veteraner servar er i följande områden: Karlskoga, Kumla, Lekebergs kommun, Lindesberg, Nora och Örebro.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN