Gräsklippning i Örebro

Behöver du hjälp med gräsklippning eller någon annan form av trädgårdsarbete? Då får du gärna kontakta oss på Veteranpoolen i Örebro. Vi tillhandahåller gräsklippning och även många andra tjänster kopplade till skötsel av trädgården. Vi har många duktiga veteraner som alla har lång och gedigen erfarenhet av trädgårdsskötsel och andra arbeten som behövs på egendomen. Många har ett brinnande intresse för trädgårdsskötsel och står gärna till tjänst för att underlätta det kontinuerliga underhållet av din trädgård.

Våra veteraner hjälper dig bland annat att:

  • Klippa gräset
  • Rensa rabatter
  • Kratta
  • Forsla bort löv och annat trädgårdsavfall
  • Trimma och klippa häckar och buskar
  • Beskära träd
  • Skotta snö och bekämpa halka
  • Lägga stenläggningar av olika slag

De tjänster vi erbjuder anpassas naturligtvis efter kundens unika behov. Kontakta oss och berätta om de behov som finns på din egendom så återkommer vi snarast möjlig med en offert på arbetet. Varje offert baseras på arbetets omfattning och den tidsåtgång som arbetet förväntas ha. När det gäller gräsklippning är det gräsmattans storlek som avgör hur lång tid arbetet kommer ta och därmed även vad kostnaden för arbetet kommer att bli.

Så hyr du våra veteraner för gräsklippning i Örebro:

Att anlita Veteranpoolen för gräsklippning i Örebro är mycket smidigt och enkelt. Detta görs antingen genom det kontaktformulär som finns på hemsidan eller genom att du ringer vårt lokala kontor här i Örebro på nummer 019-70 70 886. Det går också bra att maila oss på orebro@veteranpoolen.se.

Tillsammans med dig diskuterar vi uppdraget, vad det innebär och dess omfattning för att sedan komma fram till en lösning som passar båda parterna. Så tveka inte att kontakta oss på Veteranpoolen när det gäller förfrågningar och offerter gällande trädgårdsskötsel.

Våra veteraner hjälper dig i följande områden: Karlskoga, Kumla, Lekebergs kommun, Lindesberg, Nora och Örebro.

Att tänka på

För att vi ska kunna utföra uppdraget på ett effektivt sätt och med bästa möjliga resultat finns det några saker som vi behöver veta innan vi påbörjar arbetet. Först och främst måste det vara klart vad det är vi ska göra och sedan behöver vi också veta hur det ska utföras. Detta innebär helt enkelt att vi vill veta vilka förutsättningar som gäller få våra veteraner när de ska utföra arbetet. Finns alla redskap som behövs för arbetet redan på plats eller behöver vi kanske ta med oss någonting som saknas?

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN