Trädbeskärning i Örebro

Om du behöver hjälp med trädbeskärning i Örebro så kan vi hjälpa dig. Veteranpoolen erbjuder duktiga yrkesmän och erfarna veteraner som vet precis hur de ska göra för att dina träd ska åldras vackert och bära bra frukt i framtiden.

Beskärning av träd med JAS-metoden

När vi beskär träd på Veteranpoolen använder vi oss även metod som kallas JAS. Det innebär att man gör alla behandlingar och beskärningar innan träden ska gå in i sin vila för vintern, det vill säga att vi gör det under sensommaren och den tidiga hösten. Det är bättre för dem, och dessutom så har vi lättare att se ifall en gren måste kapas eller ifall träden har utsatts för ohyra.

Självklart så kan vi hjälpa till att transportera bort potentiellt avfall, men detta faller dock inte under RUT-avdrag.

Hur bokar du hos Veteranpoolen:

Det enda man behöver göra för att boka är att göra en intresseanmälan genom att fylla i enkäten på hemsidan. Vi kommer därefter att kontakta dig så fort som möjligt. Du kan även ringa direkt till det lokala kontoret om du finner det lättare.

Berätta gärna vad arbetet det rör sig om när det gäller träden och vilken sort de är så vi kan matcha ihop ditt uppdrag med den veteran som verkar bäst för jobbet, och efteråt kommer veteranen att ta kontakt med dig så att ni kan gå igenom uppdraget tillsammans. Meddela oss i förväg ifall det finns redskap som du inte har och som du vill att veteranen tar med.

Vi på Veteranpoolen vill givetvis ge dig den absolut bästa servicen, och vår omsorgsfullhet sträcker sig även till kostnaden. Det är enkelt att utnyttja och använda RUT-avdrag om så skulle önskas, vilket innebär att det sker skatteavdrag när du anlitar tjänster som har med underhåll, rengöring och tvätt att göra. Sedan i augusti 2016 så hör trädbeskärning till dessa kategorier, tillsammans med en massa andra tjänster. Därför behöver du inte tveka att be om RUT-avdrag från oss när du bokar våra tjänster. Vi fixar det gärna. Örebrobor ska ju ta hand om sina egna. Vår största prioritering är just att du ska vara nöjd.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN