Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Örnsköldsvik

Välj att ta in erfaren och flexibel fastighetsservice eller fastighetsskötsel i Örnsköldsvik. Bland våra veteraner finns erfarna fastighetsskötare, redo att hjälpa dig med uppgifter i inomhus- och utomhusmiljö. Vi på Veteranpoolen är vana att arbeta hos fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och liknande verksamheter. 

Fastighetsskötare i Örnsköldsvik med rätt kompetens

Fastigheter är komplexa. Och att arbeta som fastighetsskötare innebär en hel del självgående praktiskt arbete och problemlösning. Stora delar av yrket lär man sig bäst på jobbet – något våra veteraner har haft många år på sig att göra. När du väljer fastighetsskötare från oss i Örnsköldsvik kan du alltså lita på att få kunnig service med minimal startsträcka.

I våra tjänster kan veteranerna bland annat hjälpa dig med att:

  • Underhålla fastigheten
  • Utföra reparationer
  • Sanera klotter
  • Brandskydd
  • Värmesystem, mätare och annan utrustning
  • Ta hand om grönområden och trädgård
  • Röja snö 

Det går utmärkt att ta hjälp av vår fastighetsskötsel i Örnsköldsvik på heltid eller deltid. Men du kan även anlita oss på timbasis. Veteranpoolen tar ingen startavgift, det finns ingen bindningstid och vi kan ofta komma igång med kort varsel.   

Ta in oss för fastighetsskötsel i Örnsköldsvik

Det första steget för att ta reda på mer kan du klara av redan nu. Ring direkt till lokalkontoret i Örnsköldsvik för att diskutera vilken fastighetsservice vi kan bidra med hos dig. Eller fyll i en intresseanmälan online, där du berättar om vad du har tänkt dig för att sedan bli kontaktad av oss. Om du väljer att gå vidare med det hela matchar vi dig med en veteran som passar för dina behov och förutsättningar. Tveka inte att höra av dig så ser vi till att fastigheten tas omhand på ett korrekt sätt!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örnsköldsvik
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN