Målare i Örnsköldsvik

Behöver du hjälp med måleri hemma? Kontakta Veteranpoolen. Oavsett om du söker en professionell yrkesmålare för att måla om hela huset eller bara en hjälpande hand har vi den resurs du behöver. Våra trygga, erfarna målare  fixar både stora och små målningsprojekt.

Ett färgstarkt utbud av målningstjänster

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom både utomhusmålning och inomhusmålning, till exempel:

  • Fasader
  • Lister
  • Fönster
  • Köksluckor
  • Innerväggar
  • Trappor
  • Staket
  • Altaner
  • Betonggolv

 

Vi fixar även förarbetet som krävs för att resultatet ska bli lyckat. Vi spacklar och slipar, täcker golv och lister och vi målartvättar. På många orter har vi även möjlighet att utföra tapetseringar.

Så här gör du för att boka måleri:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta om vilken typ av måleri du behöver hjälp med. Vi matchar dina önskemål mot resurserna i vår pool. Veteranen kontaktar sedan dig och ni går tillsammans igenom vad som ska göras och hur lång tid det kan ta.

Att tänka på

Tänk på: Vi är mycket måna om att våra målare ska ha en trygg och säker arbetsmiljö. Så om den yta du vill måla inte kan nås med hjälp av trappstege kan du behöva hyra en målarställning. Fråga gärna oss om du är osäker på vad som behövs för att göra målerijobbet, så hjälper vi till med allt från inköp till bortforsling av avfall.

Exempel på måleriarbeten

Fönster

Fönstren hör till de mest utsatta delarna på huset. Om färgen börjar flagna eller kittet släpper är det dags att måla om fönstren. Våra erfarna målare hjälper dig gärna med både förarbete och målning av fönstren, så att det blir ordentligt gjort.

Trappor

En trappa behöver sällan bytas ut även om den slits hårt. Med slipning och målning kan både inomhustrappor och utomhustrappor bli som nya. Låt någon av våra erfarna målare fixa arbetet, skicka en intresseanmälan eller ring direkt till ditt lokala kontor.

Måla om huset

Är det dags att måla om huset? Trä- och putsfasader behöver både underhåll och ny färg med jämna mellanrum, och det är ett ganska omfattande arbete. Våra målare fixar gärna både förarbete och målning. Tänk på att du ofta kan behöva hyra en ställning eller skylift för att kunna måla på ett säkert sätt.

Lister

Lister och karmar inomhus utsätts ofta för fett, fläckar och slag. När man ska måla lister och karmar används ofta en blankare och mer hållbar färg. Då är förarbetet särskilt viktigt, eftersom ränder och ojämnheter lättare syns.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örnsköldsvik
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN