Fönsterputs i Örnsköldsvik

Låt oss ta hand om smutsen som har samlats på rutorna! Våra veteraner levererar fönsterputs i Örnsköldsvik – utan spår av ränder och prickar. Majoriteten av de här personerna jobbade inte som fönsterputsare innan pensionen, men har fått gott om erfarenhet av det på andra vägar. 

Pålitlig fönsterputsning i Örnsköldsvik

Veteranerna i Örnsköldsvik utför fönsterputsning med ungefär samma teknik som de flesta privatpersoner. Med stor noggrannhet naturligtvis.

Inför att vi kommer på besök kan du förbereda i hemmet om möjlighet finns. På så sätt kan du påverka hur snabbt utförandet går till. Flytta gärna undan prydnader och krukväxter från fönsterbrädorna. Men vi kan göra det själva när vi är på plats om du inte vill, har tid eller möjlighet.

Det kan vara bra att veta att vi bara putsar fönster som nås med en vanlig trappstege. Anledningen är att veteranerna inte jobbar från andra stegar, för att minska risken för fallolyckor.

Så tar du hjälp av fönsterputs i Örnsköldsvik

När du upptäcker att rutorna är smutsiga vill du förmodligen bli av med det så snart som möjligt – och fönsterputs med kort varsel är något vi ofta kan ordna. Allt du behöver göra är att höra av dig och berätta om vad du vill ha hjälp med. Skicka en intresseanmälan online eller ring till ditt lokalkontor. I den följande dialogen kommer vi ställa frågor om fönsterputsningen, för att kunna ge ett tydligt kostnadsförslag. Bland annat:

  • Antalet fönster det gäller
  • Ungefär hur stora rutorna är
  • Om de går att vända och om det är 2-glas eller 3-glas.

Hör av dig till oss för att planera och boka in fönsterputsning hos dig i Örnsköldsvik!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örnsköldsvik
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN