Hemservice i Örnsköldsvik

Anlita Veteranpoolen för trygg och kompetent hemservice i Örnsköldsvik. Vårt koncept ”Äldre hjälper äldre” går ut på att våra veteraner ger vardagsstöd där det behövs för någon som har svårt att klara vissa saker själv. Allt från städning till ärenden på stan. I största möjliga mån kommer samma veteran eller veteraner varje gång. Visste du förresten att det går att få RUT-avdrag på vissa arbeten? Det gör vår hemomsorg i Örnsköldsvik både trygg och kostnadseffektiv. 

Hemomsorg i Örnsköldsvik med hjärta

Vi anpassar vad som ingår i vår hemomsorg i Örnsköldsvik efter individens behov och önskemål. Några exempel på vad som kan ingå är:

  • Service hemma som att städa, tvätta och handla mat.
  • Sysslor som att klippa gräs, skotta snö och utföra enklare hantverk.
  • Stöd vid ärenden och utflykter, som promenader och besök på bank och hos läkare.

Även om vi kan hjälpa till med flera saker kan det vara bra att veta att RUT-avdraget är begränsat till vissa hushållsnära tjänster. Alla aktuella regler finns att hitta på Skatteverkets webbplats. Men för att ge dig en uppfattning listar vi vad du kan få avdrag på i skrivande stund:

  • Att ta hand om personlig hygien och av- och påklädning
  • Hjälp med promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i sysslor som att betala räkningar och att laga enkel mat
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över en förvirrad person 

Ta hjälp med hemservice i Örnsköldsvik

Hör av dig till oss om du är intresserad av att komma igång med hemomsorg. Du kan antingen fylla i en intresseanmälan här på webben eller ringa direkt till lokalkontoret. Först ber vi dig berätta om vad du har tänkt dig. Sedan matchar vi dig med en veteran.

Vi hittar inte bara någon som kan utföra uppgifterna. Veteranen ska gärna ha gemensamma intressen med den som ska få servicen och bo nära. I den här sortens sammanhang är trygghet och relationer viktiga. Just i och med trygghet har vår personal alltid med sig en legitimation som kan visas upp vid behov.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örnsköldsvik
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN