Målare i Partille, Mölnlycke, Landvetter

Målare i Partille och Härryda

Målning från grunden eller behov av uppfräschning och ny, fräsch färg? Anlita Veteranpoolens målare i Partille och Härryda. För våra fackmän är inget uppdrag för litet eller för stort och vi utlovar ett fint nymålat resultat. Från finmåleri av snickerier till totalrenovering med målning av väggar, tak, fönster och lister. Kontakta oss så ser vi till att jobbet blir gjort.

Målare i Partille och Härryda med lång yrkeskunskap

Våra veteraner har lång erfarenhet i målaryrket. Du anlitar ett proffs som hjälper dig sätta ny färg ute och inne. Veteranpoolens målare är proffs – fackmän med lång erfarenhet av alla typer av måleri. Söker du målare i Partille och Härryda för fönstermålning, väggmålning, fasadmålning eller fin snickerimålning så är vi rätt leverantör. Glöm inte att förarbetet ofta är avgörande för ett bra slutresultat. Vi arbetar professionellt och gör jobbet ordentligt: skrapar, spacklar, slipar, målartvättar samt maskerar de ytor som inte ska få färg på sig.

En god idé är att anlita våra målare i Partille och Härryda för rådgivning. Tack vare att våra veteraner har lång yrkeserfarenhet är de ett perfekt bollplank kring planeringen av ditt målarprojekt samt vid färgval.

Anlita oss exempelvis för att:

 • Måla om huset
 • Måla altaner och staket
 • Måla om trä- och putsfasader
 • Måla betonggolv
 • Ge nytt liv åt trappor med färg
 • Måla innerväggar
 • Sätta färg på lister och fönster
 • Måla om köksluckor

Tips från våra målare i Partille och Härryda! Behöver du hjälp med inköp av material eller bortforsling av avfall? Boka detta så ser vi till att din nymålade miljö blir ren och snygg.

Så säkrar vi arbetsmiljön för våra målare

Vi vill självklart erbjuda en trygg och säker arbetsmiljö för våra målare i Partille och Härryda. Trygghet ser vi också som förutsättning för ett fint slutresultat av målningen du bokat in hos oss. För att vi ska kunna utföra målerijobbet gäller följande:

·         Kan inte arbetsytorna nås med hjälp av vanlig trappstege? Då kan hyra av en målarställning kan vara aktuellt

·         Är osäker på vad som eventuellt behövs till ditt projekt, rådgör med oss

ROT-avdrag för måleriuppdraget i Partille & Härryda

Intresserad av ROT-avdrag för ditt projekt? Det kan inte blir enklare när du anlitar våra målare i Partille och Härryda! Meddela oss vid bokning att du är intresserad av ROT-avdrag så tar vi hand om pappersarbetet, inklusive och ansökan till Skatteverket och med avdraget direkt på fakturan.

Detta gäller när du köper Veteranpoolens målartjänster i Partille och Härryda:

 • Som privatperson kan du göra ROT-avdrag
 • Skattereduktion gäller 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor.
 • Bor du i eget hus gäller ROT-avdraget för såväl fasadmålning som målning inomhus
 • Bor du i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning.

Mer information om gällande regler för ROT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Målare i Partille och Härryda enklast möjligt

Som kund hos Veteranpoolen är steget från idé till ett fräscht, nymålat slutresultat inte långt. Kontakta oss via formuläret på sidan – eller ring vårt lokalkontor direkt. Du får en tydlig offert så fort vi har alla detaljer och önskemål klara för oss. Vi ser fram emot att handplocka målare i Partille och Härryda för målning hemma hos dig.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen Partille & Härryda, vi ser fram emot din intresseanmälan.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Partille, Mölnlycke, Landvetter
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN