Fönsterputs i Partille, Mölnlycke, Landvetter

Fönsterputs i Partille och Härryda

Ljuset är underbart men väldigt avslöjande! Boka fönsterputsning hos Veteranpoolen och njut av skinande rena fönster och en utsikt fri från salt och smuts. Våra veteraner är proffs som kan bokas för fönsterputs i Härryda och Partille. Tips! Anlitar du oss för hemstädning kan du självklart kombinera den med fönsterputs. Kontakta oss så bokar vi även in rena fönster.

Löpande fönsterputs eller enstaka insatser

Vill du göra fräscha fönster till en god vana så kan du boka in abonnemang på löpande fönsterputs i Partille eller Härryda. Du kan givetvis även boka fönsterputs på kort varsel. Du bestämmer upplägget – och Veteranpoolen ser till att dina fönster blir putsade.

Fönsterputs med trygg arbetsmiljö

En trygg arbetsmiljö för våra veteraner en självklarhet. Vi ser det även som en förutsättning för gott slutresultat av vår fönsterputs i Partille och Härryda. Följande gäller hos Veteranpoolen:

  • För att minska risken för fallolyckor putsar vi bara fönster som nås med en vanlig trappstege
  • Du kan om du vill plocka undan krukor och prydnadsföremål på fönsterbräden inför fönsterputs, då kortar du tiden och därmed priset
  • Våra fönsterputsare i Härryda och Partille kan frigöra ytorna framför fönstren om så önskas, ange gärna detta vid bokning

Fönsterputs med RUT-avdrag – detta gäller

Fönsterputsning i Härryda och Partille är en prisvärd tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Med RUT-avdrag blir det extra förmånligt. Vi gör det smidigt för dig genom att ta hand om administration kring ditt RUT-avdrag för fönsterputsning, och med avdraget direkt på fakturan. Meddela oss vid bokning om vi ska ansöka om RUT-avdrag för ditt uppdrag.

Detta gäller för RUT-avdrag för fönsterputs:

  • Som privatperson gäller RUT-avdrag för köp av tjänsten fönsterputs
  • Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar kostnaden med 50 procent
  • Den totala summan per år och person om du är under 65 år är 25.000 kr
  • Den totala summan per år och person om du är över 65 år är 50.000 kr

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Fönsterputs i Partille/Härryda – boka enkelt

Behovet av klara rena fönster kan komma plötsligt! En dag skiner vårsolen in och det är bråttom. Ring Veteranpoolen! Vi kan oftast erbjuda fönsterputs i Partille och Härryda på kort varsel. Gör gärna offertförfrågan via formuläret på sidan eller ring vårt lokalkontor direkt. För att kunna ge en tydlig offert behöver vi information om antal fönster, ungefärlig storlek, om de är vändbara samt hur många glas fönstren har. Samt om du önskar RUT-avdrag. Våra fönsterputsare i Härryda och Partille ser till du kan blicka ut genom fräscha, rena fönster.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Partille, Mölnlycke, Landvetter
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN