Hemservice i Partille, Mölnlycke, Landvetter

Hemservice i Partille och Härryda

Hemservice betyder tryggt vardagsstöd. Exempelvis hjälp och stöd inom områden som att handla, städa, göra ärenden eller kanske stryka tvätten? Anlita Veteranpoolen för kompetent hemservice i Partille och Härryda. En tjänst anpassad för dig som behöver hjälp med sysslor som tidigare kanske var självklara att klara själv. Eller så är du anhörig till en person som kan behöva extra stöd vid vissa tillfällen och ser detta som en bra lösning? Vissa typer av stöd omfattas av RUT-avdraget, vilket gör det extra förmånligt.

Omsorg är grunden till vår hemservice i Härryda & Partille

Hemservice i Härryda och Partille är en skräddarsydd tjänst. Vad som utgår efter kundens önskemål. Våra veteraner stöttar upp och blir ett vardagsstöd inom de områden där behov finns – för dig eller för en anhörig. För att skapa en trygg tjänst ser vi till att det är samma veteran eller veteraner kunden möter vid varje besök. Detta i största möjliga mån eftersom bekanta ansikten är en del av trygga rutiner.

Exempel på hemservice vi erbjuder i Härryda och Partille:

 

  • Service hemma: städ, tvätt & stryk, handla och laga mat
  • Stöd vid sysslor: gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk
  • Stöd vid ärenden: hjälp vid utflykter, promenader eller stöd vid besök på bank och vårdcentral

Kan mitt RUT-avdrag användas för hemservice?

Ditt RUT-avdrag kan i många fall kombineras med hemomsorg i Härryda och Partille. Det beror givetvis på vad det handlar om för typ av stöd eftersom RUT är begränsat till vissa typer av hushållsnära tjänster. Kontakta oss gärna så tittar vi på ditt fall. På Skatteverkets hemsida hittar du en detaljerad lista på vilka tjänster som omfattas av RUT-avdraget.

Exempel på RUT-berättigat stöd vid hemservice i Härryda & Partille.

  • Hjälp med personlig hygien samt av- och påklädning
  • Stöd vid promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i vardagssysslor som att betala räkningar och enkel matlagning
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över person i förvirrat tillstånd

Boka trygg hemservice i Partille & Härryda

Veteranpoolens unika koncept där ”äldre hjälper äldre” är för denna tjänst mycket tydlig. Trygghet betyder allt och därför sker urvalet av vem som ska utföra uppgifterna hos dig eller hos din anhörig med stor noggrannhet. Det är mycket uppskattat om vår veteran delar intressen med mottagaren av vår hemservice i Partille och Härryda så det försöker vi matcha. Vår personal bär självklart alltid legitimation som kan visas upp vid behov.

Välkommen att kontakta oss vid intresse och vid behov av hemservice i Partille och Härryda. Fyll gärna i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig. Det går även bra att ringa oss direkt.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Partille, Mölnlycke, Landvetter
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN