Trädbeskärning i Partille, Mölnlycke, Landvetter

Trädbeskärning i Partille och Härryda

Våra trädbeskärare i Partille och Härryda tar sig gärna an din trädgård. Som bekant behöver allra flesta träd, buskar och häckar beskäras regelbundet – ett uppdrag som ofta kräver ett proffs. Oavsett om syftet för dig är att få in mer ljus, få frukt av högre kvalitet eller forma träd rätt så har Veteranpoolen rätt kompetens för uppdraget. Våra veteraner har lång erfarenhet av trygg och kontrollerad beskärning.

Självklart hjälper vi dig gärna med de flesta andra typer av trädgårdsarbete i Partille & Härryda.

Vi tajmar rätt trädbeskärning för Härryda & Partille

Många träd, buskar och häckar mår bra av att beskäras under JAS-perioden (se nedan). Du är alltid välkommen att konsultera oss inför din trädbeskärning om du är osäker vad som gäller för ditt bestånd. Vi har definitivt koll på vilken beskärningsperiod som passar dina träd.

Bra fakta inför din trädbeskärning i Partille och Härryda:

  • Olika typer av träd och växtlighet beskärs vid olika tidpunkter under året med kulmen under JAS-perioden, dvs juli-augusti-september – precis innan de går in i sin vintervila.
  • Under JAS-perioden kan din trädbeskärare i Partille & Härryda också lättare bedöma om dina träd är angripna av skadedjur.
  • Vissa träd klarar att beskäras redan under vårvintern, när trädet är i vila och du ser strukturen på trädet tydligare.

Rådgör gärna med oss. Vi ser fram emot att ta oss an dina träd och buskar.
Tips! En uppskattad tjänst vi erbjuder är bortforsling sly och kapade trädgrenar.  Ange vid bokning så tar vi hand om det. Bortforsling omfattas dock inte av RUT-avdrag.

 

RUT-avdrag vid trädbeskärning i Partille & Härryda

Intresserad av att använda dig av ditt RUT-avdrag när du anlitar oss för trädbeskärning i Härryda och Partille? En utmärkt idé! Trädbeskärning är sedan 2016 en RUT-berättigad tjänst vilket gör det till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Berätta gärna vid bokning att du önskar ansöka om RUT-avdrag för din trädbeskärning. Vi gör det enkelt och smidigt för dig: vi sköter all administration inklusive ansökan av hos Skatteverket och med avdraget direkt på fakturan.

  • Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent.
  • Totala summan per år och person under 65 år är 25.000 kr/år
  • Totala summan per år och person om du är över 65 år: 50.000 kr/år.

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Boka in trädbeskärning i Partille & Härryda

Kontakta oss för offert på trädbeskärning. Fyll i formuläret här på sidan eller ring vårt lokalkontor direkt. Vi behöver detaljer för att bedöma uppdragets storlek och ge dig en tydlig offert: hur många träd, häckar eller buskar uppdraget gäller och vad som ska beskäras. Vi ser fram emot att boka in uppdraget hos av våra trädbeskärare i Partille eller Härryda.

Välkommen som kund hos Veteranpoolen!

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Partille, Mölnlycke, Landvetter
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN