Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Sigtuna

Har du behov av händig personal till fastighetsskötsel? Då är det till oss du ska vända dig, Veteranpoolen hjälper dig på bästa sätt med fastighetsservice i Sigtuna. Oavsett om det handlar om större eller mindre projekt kan du känna dig trygg i att våra veteraner utför uppdragen på ett högst professionellt sätt. Vår resurspool finns tillgänglig för den som behöver återkommande fastighetsservice i Sigtuna och även i de fall det handlar om mer enstaka uppdrag. Kontakta oss på kontoret för att veta mer om hur vi jobbar!

Vi anpassar våra veteraner utifrån dina behov

Vår personal är pensionerade seniorer med lång erfarenhet av fastighetsservice av olika slag, vilket skapar unika förutsättningar för den som vill hitta personal som snabbt anpassar sig till uppdraget. Veteranpoolens duktiga personal inom fastighetsservice i Sigtuna jobbar på egna villkor, vilket innebär att det är de själva som väljer sina uppdrag. Detta gör att all vår tillgänglig personal tar sig an nya projekt med en glad och positiv attityd som främjar så väl uppdraget i sig och dig som kund. Du ska känna dig trygg i att anlita oss som bemanningsföretag, och därför är vi alltid noga med att få en så god uppfattning som möjligt om dina behov för att på bäst sätt uppfylla dessa.

Här är några exempel på tjänster som vår personal erbjuder:

  • Städning av trappor
    Våra duktiga veteraner ser till att fastighetens trappor underhålls och städas på ett exemplariskt sätt.
  • Vaktmästare / allt-i-allo
    Den här tjänsten är populär bland våra kunder och innebär att vår personal servar fastigheten på fler områden. Oavsett det handlar om en fastighet eller flera kan Veteranpoolen erbjuda resurser som täcker dina behov.

Hur går man till väga för att beställa fastighetsservice i Sigtuna?

Du kan kontakta oss på Veteranpoolen direkt på telefonnummer 08-59251050 eller anmäla ditt intresse via enkäten här på hemsidan. Den som föredrar att skicka oss ett mail med förfrågan är välkommen att skriva till sigtuna@veteranpoolen.se. Kom ihåg att det är till allas fördel om du berättar om dina behov och önskemål, på så vis kan vi enklare matcha vår resurspool mot dina förväntningar.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN