Målare i Sigtuna

Är du i behov av hjälp med målning i hemmet? Veteranpoolen har resurser för alla typer av projekt, stora som små. Hos oss kan du känna dig trygg med våra erfarna och seriösa målare som utför jobbet på ett utmärkt sätt, precis utifrån dina önskemål. Sigtunakontoret utför uppdrag i både Knivsta kommun och Sigtuna kommun.

Vårt breda utbud av tjänster inom måleri

Veteranpoolen i Sigtuna ger dig som kund möjligheten att få extern hjälp med måleri i hemmet till de flesta typer av projekt. Hos oss finner ett brett utbud av måleritjänster inne och ute, här följer några exempel av allt vi kan erbjuda dig:

  • Husväggar
  • Fönsterluckor och fasader
  • Trappor ute och inne
  • Trästaket
  • Utomhusmålning av altan eller terass

Våra duktiga veteraner i Sigtunaområdet är proffs när det kommer till måleri och kan även hjälpa dig med de förberedande momenten inför själva målandet.

Hur kan jag boka en målare i Sigtuna?

Du kan antingen kontakta oss via telefon direkt till kontoret i Sigtuna på 08-59251050 eller fylla i en intresseanmälan här på hemsidan. Det går självklart även bra att maila oss din förfrågan till sigtuna@veteranpoolen.se. Tänk på att det alltid är till din fördel om du försöker ge oss lite närmare information kring dina behov – på så sätt kan vi enklare anpassa vår resurspool mot dina förväntningar. Efter att den första kontakten har gjorts kommer du att höra från någon av våra målare i Sigtuna för att diskutera närmare kring projektet och även få en offert på jobbet.

Vanliga funderingar

Pris

Offerten du får av vår veteran grundas på ett timpris, så generellt sett beror priset på vilket typ av jobb och projekt det rör sig om. Många gånger behöver målaren se platsen för jobbet innan kunden kan få en konkret kostnadsuppskattning – allt detta gör vi för att du som kund ska känna dig trygg i att anlita Veteranpoolen.

Material

När det gäller måleritjänster brukar de flesta kunder uppskatta att målaren ansvarar för inköp av material som exempelvis färg och penslar. Detta diskuteras i den första dialogen med veteranen och väljer man att veteranpoolen står för inköp, är det inte mer komplicerat än att den kostnaden tas upp på projektets totala faktura.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN