Snickare i Sigtuna

På jakt efter snickare i Sigtuna? Våra veteraner ser till att jobbet blir utfört på ett professionellt sätt precis som du önskar. Alla tillgängliga resurser i vår pool har lång och gedigen erfarenhet från snickeriarbete och du kommer inte bli besviken. Gör det smidigt för dig och låt oss ta hand om hela processen från inköp av material till utförande och efterstädning. Hos oss är alla typer av projekt och uppdrag välkomna, det kan vara allt från mindre snickerijobb till mer avancerade renoveringar. Hör av dig till oss så får du veta mer!

Vi erbjuder ett brett utbud av snickeriarbeten som exempelvis:

  • Altan- och terassbygge
  • Dörrbyten av olika slag
  • Byte av fönster
  • Rivning och uppsättning av nya innerväggar
  • Fasadpanelsbyte

Våra snickare i Sigtuna använder sig främst av de verktyg du som kund förser våra veteraner med, och i de fall det skulle finnas behov av mer avancerad utrustning som exempelvis slipmaskin eller motorsåg kan man smidigt hyra den här typen av maskiner direkt via oss på veteranpoolen. Se bara till att informera oss på kontoret i Sigtuna i god tid så att vi hinner planera jobbet och boka upp utrustningen för de dagar det finns behov.

Hur går man till väga för att hyra snickare via veteranpoolen?

Du kan antingen ringa direkt till Sigtuna kontoret på telefonnummer 08-59251050 eller fylla i en intresseanmälan via hemsidan. Den som vill kan också maila oss på sigtuna@veteranpoolen.se. Våra öppettider är måndag till fredag från klockan 09:00 till 17:00. Det är alltid en fördel om du berättar vad du behöver hjälp med i detalj, på så sätt kan vi på Veteranpoolen i Sigtuna lättare anpassa vår resurspool efter dina behov. Du kommer sedan att bli kontaktad direkt av en snickare i Sigtuna för att tillsammans med denne se över vilken typ av arbete som ska utföras. När ni har kommit överens och nått en god förståelse för uppdraget er emellan, tas en offert fram som du sedan behöver bekräfta för att arbetet ska sättas igång. Veteranpoolen i Sigtuna servar både Knivsta kommun och Sigtuna kommun.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN