Barnvakt i Sigtuna

Letar du efter barnvakt i Sigtuna området? Veteranpoolen erbjuder dig trygg och erfaren personal som kan allt när det kommer till barnpassning. Några av våra seniorer har tidigare i arbetslivet arbetat på skola, dagis eller annan typ av pedagogisk verksamhet medan andra har gedigen erfarenhet av barnpassning rent allmänt. Oavsett om det handlar om barnpassning lite då och då eller någon som tar hand om ditt/dina barn på fasta dagar i veckan så löser vi det för dig på bästa sätt.

Våra barnvakter hjälper till med det mesta och det viktigaste är att vi tillsammans kan hitta ett sätt att stötta dig och din familj på i en pressad vardag. Några exempel på vad veteranpoolens barnvakter bland annat kan hjälpa till med är:

  • Dagislämning och -hämtning
  • Matlagning
  • Barnpassning under kvällstid
  • Stöd vid läxläsning
  • Hämta och lämna till aktiviteter utanför skolan

Hur går man till väga för att hyra en barnvakt i Sigtuna?

Det går bra att ringa in till oss direkt på Veteranpoolens kontor i Sigtuna, du når oss på telefon 08-59251050. Annars fungerar det lika bra att använda sig av intresseenkäten du finner här till höger så hör vi av oss till dig så snart som möjligt. Den som önskar maila oss kan skicka sin förfrågan till sigtuna@veteranpoolen.se.

Att tänka på när du hyr barnvakt

För att vi ska få en god uppfattning om dina behov av barnvaktshjälp i vardagen är det viktigt att du ger oss tillräckligt med information i den första kontakten med oss. Det är av betydelse för oss på Veteranpoolen så att vi på bästa sätt kan matcha våra resurser med dina behov och önskemål. Nämn hur många barn det handlar samt deras ålder, och det är alltid ett litet plus om du kan berätta lite mer om varje barn så som intressen och om det finns några särskilda behov – det kanske exempelvis finns allergi eller någon sjukdomsbild att ta hänsyn till.

Innan du bestämmer dig för att acceptera vårt erbjudande av barnvakt i Sigtuna får både du och dina barn möta veteranen som blivit matchad till uppdraget. Det kan i vissa fall även vara flera veteraner som man får träffa för att säkerställa att det känns rätt för alla.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN