Fönsterputs i Sigtuna

Är det dags att putsa fönstren? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig på ett smidigt och effektivt sätt. Våra veteraner som erbjuder dig hjälp med fönsterputs i Sigtuna är högst kompetenta för jobbet med tanke på deras långa erfarenhet från liknande sysslor. Du kan känna dig trygg i att anlita tjänsten via oss och med skinande fönster som resultat. Slipp stressen och krånglet med att putsa fönstren på egen hand, låt oss hjälpa dig att få ditt hem och fönster rena och fina inför säsongen. Hör av dig till oss för att veta mer om våra tjänster!

Vad ska man tänka på?

Våra veteraner använder sig av de redskap som finns tillgängliga på uppdragsplatsen, skulle du exempelvis sakna något material som behövs för att putsa dina fönster kan dessa hyras via oss på Veteranpoolen. Kom dock ihåg att meddela oss innan uppdraget sätter igång så att det finns tid till planering och bokning av redskap. I vissa fall kan vi också hjälpa dig med inköp till städningen, det är en detalj man nämner under kontakten med oss på Veteranpoolen.

Ett litet tips för den som vill få uppdraget gjort på ett effektivt sätt är att förbereda platsen genom att flytta på föremål som står ställda i fönstren. I de fall du har fönster som är placerade på ett relativt svåråtkomligt läge är det bra att känna till att veteranerna på grund av fallrisken inte utför något arbete på stege.

Hur går man till väga för att hyra fönsterputs i Sigtuna via Veteranpoolen?

Det är praktiskt att använda sig av intresseenkäten du hittar här på vår hemsidan, när du har fyllt i den och skickat in den så blir du därefter kontaktad av oss på Veteranpoolen. Det går även bra att ringa in till oss på kontoret i Sigtuna på telefon 08-59251050. Den som önskar maila oss kan skicka sin förfrågan till sigtuna@veteranpoolen.se. Kom ihåg att berätta lite mer om uppdraget som sådant, det vill säga information om exempelvis antal fönster det gäller och vilken typ av glas det handlar om. På så sätt kan vi på ett smidigt sätt leta runt i vår pool och se vilken veteran som skulle passa bra till uppdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN