Hemservice i Sigtuna

Har du släktingar och anhöriga som behöver lite extra stöd i vardagen, eller har du själv behov av lite extra hjälp? Låt Veteranpoolen Sigtuna/Knivsta bli ett stöd i vardagen. Våra trygga, erfarna medarbetare kan prata, högläsa, aktivera eller hjälpa till med hushållssysslorna. Det ökar livskvaliteten och dämpar anhörigas oro. Denna typ av lösning är också prisvärd, tack vare RUT-avdraget.

Övriga tjänster vi hjälper till med i hemmet: 

  • Service i hemmet – vi kan hjälpa till med att tvätta, städa och handla mat
  • Social stimulans och fysisk aktivering – vi ledsagar, aktiverar och motiverar till små resor och utflykter för att fylla dagarna med glädje. Du kan göra RUT-avdrag även för denna typ av tjänster
  • Övriga sysslor – vi kan hjälpa till med olika sysslor som att skotta snö, klippa gräs och byta glödlampor

Så här gör du för att boka hemservice i Sigtuna/Knivsta:

  • Fyll i en intresseanmälan här på vår hemsida eller kontakta oss på 08-592 510 50.
  • Beskriv era behov så matchar vi därefter era behov mot resurserna i vår pool. Vi tar hänsyn till aspekter som gemensamma intressen, närhet till bostad och tillgänglighet.
  • Då ni anlitar oss får ni alltid träffa en eller flera veteraner innan ni fattar ett beslut om vem som får uppdraget. Det är viktigt att personkemin stämmer för att en god relation ska kunna byggas upp.

Naturligtvis försöker vi se till att det alltid är samma person eller personer som besöker den äldre. Det är ni som väljer vilken omfattning och längd uppdragen ska ha. Vi har inga bindningstider.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN