Hemservice i Sigtuna

Letar ni inom familjen efter en trygg lösning till en nära anhörig som behöver hjälp i hemmet? Veteranpoolen erbjuder hemservice i Sigtuna där ni som anhöriga till den äldre slipper oro och stress för situationen, då våra veteraner har lång erfarenhet av den här typen av tjänster.

Veteranpoolen i Sigtuna kan stå till tjänst med all typ av hjälp i hemmet, här nämner vi några av de hemservicetjänster våra uppdrag allt som oftast handlar om:

  • Städning i hemmet där våra veteraner ser till att laga mat åt den äldre, städar, tvättar och stryker. Även att handla brukar många gånger ingå i den här servicetjänsten.
  • Aktivera den äldre genom att ta denne ut på promenader eller stimulera till ett glädjefullt och socialt liv på annat sätt som passar personen i fråga.
  • Andra sätt vi hjälper äldre på kan vara fysiska uppdrag som till exempel gräsklippning, måleri eller något konkret som behöver åtgärdas i hemmet.

Ingenting är omöjligt för våra veteraner, kontakta oss på veteranpoolen i Sigtuna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för att underlätta er vardag och hjälpa den anhörige på bästa sätt.

Hur går det till att boka hemservice?

Ni kan enkelt ringa direkt till oss på 08-59251050 och berätta mer om de behov er anhörig har och vad ni konkret behöver hjälp med, eller så fyller du i intresseenkäten via hemsidan. Den som vill kan så klart även maila oss till sigtuna@veteranpoolen.se

Vi anpassar våra resurser utifrån den äldres behov

Det är viktigt att ni försöker ge oss en bra bild av uppdraget och den äldres situation så att vi på bästa sätt kan göra en värdering och snabbt återkomma med ett kostnadsförslag och även ta fram lämpliga veteraner. Som kund får ni alltid möjligheten att träffa veteranpoolens personal innan ni bekräftar något, och på så sätt kan vi alla känna oss trygga i det kommande uppdraget. Oavsett om ni önskar hjälp ett par timmar om dagen, flera gånger i veckan eller kanske en heldag någon gång ibland är det helt upp till er att bestämma uppdragets längd och periodicitet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
Hemservice Hemservice
INTRESSEANMÄLAN Hemservice