Gräsklippning i Sigtuna

Behöver du någon som hjälper dig med att ta hand om trädgården? Veteranpoolen i Sigtuna erbjuder dig erfarna och kunniga trädgårdsarbetare som fixar allt från att klippa gräsmattan till att göra dina rabatter fina. Det spelar ingen roll om det handlar om ett mindre jobb du önskar få utfört eller större projekt – vi ser alltid till att anpassa uppdraget efter dina behov. Du bestämmer själv hur ofta och länge du önskar att veteranen är på plats. Våra veteraner verkar i hela Sigtuna och Knivsta kommun, du kontaktar oss direkt på lokalkontoret i Sigtuna för att få veta mer om våra tjänster.

Hur går man till väga för att beställa gräsklippning eller andra typer av trädgårdstjänster?

När det gäller bokning av tjänster så kan du smidigt skicka oss en intresseanmälan via vår hemsida. Du kan så klart även skicka mail till oss med din förfrågan till sigtuna@veteranpoolen.se eller kontakta oss direkt på telefon 08-59251050. Kom ihåg att berätta lite mer ingående om vad just du behöver hjälp med i trädgården så att vi på ett effektivt sätt kan ta fram en lämplig veteran till uppdraget.

Vad kostar det att få gräsmattan klippt?

Allt beror på uppdragets omfång, vår trädgårdsarbetare kan behöva komma hem till dig för att göra en bedömning av uppdraget. När vi har klart för oss vilken storlek uppdraget har samt vad det krävs tidsmässigt återkommer vi snabbt med en kostnadskalkyl till dig.

Saker att tänka på när det gäller trädgårdstjänster

Oavsett om det handlar om gräsklippning eller rabattrensning är det viktigt att du går igenom vilka verktyg du har tillhands. Våra trädgårdsarbetare i Sigtuna använder de arbetsredskap du håller till handa, men i de fall du saknar något verktyg som till exempel en gräsklippare kan de hyras från oss. Kom dock ihåg att informera veteranen i god tid innan arbetet ska påbörjas så att vi på veteranpoolen kan boka upp gräsklipparen.

Veteranpoolens resurspool består av erfarna, kunnig och seriösa personer som själva väljer sina uppdrag. När vi får in en uppdragsförfrågan ser vi alltid till att anpassa och matcha kundens behov med våra resurser i så hög grad som möjligt för att på bästa sätt skapa en fungerande och trevlig relation er emellan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sigtuna
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN