Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Sjöbo

Veteranpoolen är din hjälpande hand när det kommer till fastighetsskötsel och fastighetsservice i Sjöbo. Vi har ett högst kompetent team av veteraner som står redo att ta sig an nya uppgifter inom allt som har med fastighetsskötsel och fastighetsservice att göra.
Vi vet hur viktigt det är med flexibla lösningar när det kommer till bemanning och ser därför till att vi erbjuder personal som snabbt anpassar sig till nya arbetsuppgifter och platser. Våra veteraner är dessutom bekanta med området och kan därför utföra fastighetsskötsel och fastighetsservice i Sjöbo med omnejd utan problem oavsett om det gäller trädgård, trappstäd eller som vice värd.

Fördelar med att välja Veteranpoolen:

Snabb anpassning – Våra veteraner kan redan jobbet och behöver bara anpassa sig till den nya miljön och rutinerna. Allt går smidigt utan behov av någon större introduktion av arbetsuppgifterna.

Erfaren personal – Veteranerna besitter livslång erfarenhet från fastighetsskötsel av olika slag, vilket innebär en värdefull trygghet för dig som företagare. Du kan vara säker på att jobbet blir gjort som det ska och att vi som uthyrningsföretag ger dig bra resurser.

Pensionsgenerationen – Vår personal är trygga i sin arbetsroll och besitter dessutom ett lugn som du bland den yngre generationen har svårare att hitta. De är dessutom måna om att allt blir gjort på rätt sätt – det finns ingen stress, utan alltid tid för detaljer och ”det lilla extra”.

Anlita Veteranpoolens bemanning för fastighetsskötsel och fastighetsservice i Sjöbo:

Du anlitar oss enkelt genom att skicka in formuläret som finns tillhanda direkt på hemsidan. Föredrar du att ringa oss kan du göra det till vårt lokala kontor. Presentera ditt företag och ditt bemanningsbehov så ser vi till att matcha detta med våra resurser. Innan uppdraget blir överenskommet får du chansen att träffa ett par kandidater.
Veteranpoolens erfarna veteraner har stor kompetens som de gärna delar med dig. De är avtals- eller ålderspensionärer och väljer själva vilka uppdrag de vill göra. De jobbar helt på sina egna villkor.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sjöbo
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN