Målare i Sjöbo

Är det dags för hemmet att bli målat? Vi hjälper dig med all typ av måleri i Sjöbo. Veteranpoolen ser till att du får den resurs som behövs för just ditt projekt. Ibland kan det behövas en professionell målare, andra gånger bara en duktig medhjälpare – oavsett vad så har vi erfarna och kompetenta veteraner som fixar uppdraget med galans. Med många arbetsår i ryggen är våra veteraner trygga i sin roll och de kommer säkerligen ge dig smarta tips från ”en som varit med”.

Vår personal utför både utomhus- och inomhusmålning och vi ser även till att fixa allt förarbete inför måleriet, såsom spackling, slipning samt skyddstäckning av golv och lister.

Våra veterantjänster inom måleri i Sjöbo:
  • Fasader, lister och köksluckor
  • Fönster och innerväggar
  • Altaner och staket
  • Betonggolv
Bra att veta:
  • Våra veteraners säkerhet på arbetsplatsen ä A och O för oss på Veteranpoolen och vi hoppas även att våra kunder respekterar detta.
  • Har du behov av att hyra exempelvis en målarställning är du varmt välkommen att rådfråga oss.
  • Vi hjälper gärna till med inköp och att köra bort avfall.

Anlita Veteranpoolen snabbt och smidigt

Det ska vara enkelt för dig att anlita oss på Veteranpoolen, därför har vi gjort hela processen smidig på alla plan. Du behöver faktiskt bara använda formuläret du hittar här på hemsidan för att visa oss ditt intresse för våra tjänster inom måleri Sjöbo. Det går även bra att ringa in till det lokala kontoret.

Vi behöver veta lite om dina behov och önskemål innan vi sätter igång med att matcha din ansökan med rätt resurs. När vi har ett klart upplägg går vi igenom allt med dig i lugn och ro.

Veteranerna på Veteranpoolen hjälper dig med stor glädje. De är avtals- eller ålderspensionärer med stor kompetens inom yrket och delar gärna med sig av sin kunskap.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sjöbo
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN