Barnvakt i Sjöbo

Är du på jakt efter enpålitlig person som kan hjälpa dig att ta hand om barnen? Veteranpoolen kan erbjuda dig barnvakt i Sjöbo med lång erfarenhet av barnpassning i både arbetslivet och livet som sådant. Våra veteranbarnvakter hjälper dig att göra din vardag så smidig som möjligt. Kanske behöver du jobba sent någon kväll och snabbt behöver hitta någon som kan hoppa in ett par timmar och passa barnen. Vi har otroligt duktiga och varma personer i vårt team som inte bara tar sin arbetsuppgift på fullaste allvar, utan som dessutom trivs i sin roll som barnvakt.

Det här får du hjälp med:
  • Att läsa läxor hemma
  • Lämning och hämtning på dagis eller skola
  • Lämning och hämtning till fritidsaktiviteter
  • Matlagning efter dagis eller skola
  • Tillfällig barnpassning på exempelvis kvällar
  • …och mycket mer!

Vi erbjuder även erfaren hjälp i trädgården, med måleri, hemstäd och mycket mer.

Anlita Veteranpoolens barnvakt i Sjöbo

På Veteranpoolen försöker vi alltid göra det så smidigt som möjligt för våra kunder. Vill du anlita en erfaren barnvakt i Sjöbo behöver du bara fylla i enkäten du hittar här på sidan för att visa ditt intresse. Det går även bra att ringa in till vårt lokala kontor för att få mer information från våra handledare. För att skapa oss en god bild av dina behov och önskemål ställer vi en del praktiska frågor i samband med första kontakten. Därefter ser vi till att matcha din ansökan med någon av våra barnvakter inom Veteranpoolen.
Självklart är personkemi A och O för oss, varför vi alltid ser till att du samt dina barn får träffa flera kandidater innan uppdraget bokas. Gäller ditt behov för en längre tid gör vi vårt bästa för att se till att det alltid är samma person som hjälper dig med barnpassningen.
Veteranerna hos oss arbetar med stor entusiasm och givetvis på sina egna villkor. De väljer själva ut vilka uppdrag de vill ta sig an. Samtliga är avtals- eller ålderspensionärer med lång erfarenhet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sjöbo
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN