Fönsterputs i Sjöbo

Är det dags att rengöra fönstren? Då har du kommit rätt. Vi på Veteranpoolen hjälper dig med all typ av städning och när det kommer till fönsterputs är våra veteraner ett säkert kort för skinande resultat. Vi erbjuder fönsterputs i Sjöbo där vår veteranpersonal snabbt kan inställa sig och få jobbet gjort på bästa sätt.

Alla våra veteraner är inte professionella fönsterputsare, men de har samtliga gedigen erfarenhet av att putsa fönster. Du kan dessutom vara säker på att få ett par effektiva husmorstips mellan varven!

När vi skickar ut personal för fönsterputsning är det i regel dina redskap vi använder. Önskar du däremot att vi hjälper dig med inköp av rätt material gör vi gärna det och du kan hyra städmaterial direkt via oss.

Tänk på detta:
  • För effektiv arbetstid är det tacksamt om du hjälper oss genom att flytta på saker vid fönstren. Vi gör annars detta själva, men med tanke på att du faktiskt betalar för varje arbetad timme tjänar du själv tid på att snabba på arbetet.
  • Se över dina redskap och ditt städmaterial. Är du osäker på vad som behövs – rådfråga oss.
  • På grund av fallrisk jobbar inte Veteranpoolens från stege. Dina fönster bör därför vara tillgängliga att nå från enklare trappstege.

Hyr fönsterputs via Veteranpoolen

Det är enkelt att hyra fönsterputs i Sjöbo via Veteranpoolen. Fyll bara i intresseenkäten som finns direkt på hemsidan eller ring in till vårt lokala kontor i Sjöbo. När du kontaktar oss är det viktigt att du ger oss en kortare presentation av dina behov och önskemål. På så sätt har vi större möjlighet att hitta en perfekt matchning bland våra veteraner. Vi behöver veta:

  • Fönstrens ungefärliga storlek
  • Hur många fönster som ska putsas
  • Om fönstren är vändbara

Hos oss arbetar avtals- och ålderspensionärer som styr sin egen arbetstid och väljer ut de uppdrag de vill ta. De har lång erfarenhet och delar med glädje med sig av värdefull kunskap.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sjöbo
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN