Gräsklippning i Sjöbo

Sommartid innebär en hel del gräsklippning och trädgårdsarbete, vilket vi på Veteranpoolen kan hjälpa dig med så att du kan ägna tid åt annat under semestern. Våra veteraner kan det mesta inom trädgårdsarbete och har lång erfarenhet av att klippa gräs och häckar, beskära träd och hålla rabatter i trim.

Är du i behov av gräsklippning & trädgårdsarbete i Sjöbo är du välkommen att kontakta oss för information och offert. Att anlita våra veteraner till trädgårdsarbete är en smidig lösning då vi kan ha personal på plats snabbt utan krångliga bindningstider eller dyra startavgifter.

Skulle du dessutom bli inspirerad att måla om huset eller bygga till en altan kan vi självklart hjälpa till med detta. Vi är ytterst flexibla och våra tjänster kan alltid anpassas efter dina behov och önskemål.

Tänk på detta:
  • Det finns vissa trädgårdsarbeten som berättigar RUT- och ROT-avdrag, bland annat klippning av gräs och häck, röjning av sly, vedkapning och höstgrävning av land för att nämna några tjänster.
  • Du betalar endast per betalad arbetstimme, vi tar aldrig ut tilläggsavgifter.
  • Vissa saker kan behöva förbereras av dig inför arbetet, men det går vi igenom i samband med att uppdraget bekräftas mellan dig och oss.

Hur bokar du en trädgårdsklippning & trädgårdsarbete i Sjöbo?

Det är smidigt att använda våra tjänster då du i stort sett bara behöver ta kontakt med oss via nätet eller ringa in till ditt lokala Veteranpoolen-kontor. När vi fått in din intresseansökan för att anlita veteranpersonal matchas denna med våra resurser. Ibland kan vi behöva besöka tomten eller platsen där arbetet ska utföras för att få en så bra bild som möjligt av vad som krävs för uppdraget.

Genom att anlita våra veteraner kan du förvänta dig stor kunskap och kompetens, då samtliga är avtals- eller ålderspensionärer med lång erfarenhet. De arbetar på egna villkor hos oss och väljer själva ut sina uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sjöbo
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN