Trädbeskärning i Sjöbo

Är din tomt i behov av trädbeskärning? Då kan Veteranpoolens duktiga medarbetare hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi har nämligen erfarna veteraner som kan det mesta inom trädbeskärning och trädgårdsarbete rent generellt. Våra veteraner kan på kort tid hjälpa till med all typ av trädbeskärning i Sjöbo – och du betalar bara för arbetade arbetstimmar, utan startavgift!

Att beskära träd är en konst och något som kräver god kunskap och erfarenhet för att det ska bli gjort på rätt sätt. För att träden ska må bra, ge frukt och åldras väl är det viktigt att de beskärs vid rätt tidpunkt och på korrekt sätt.

Beskärning sensommar/höst

Vanligtvis använder våra veteraner den så kallade JAS-metoden vid trädbeskärning, vilket sker på sensommaren/hösten. Träd mår normalt sett bättre om beskärningen görs i samma veva som de börjar gå in i den långa vintervilan. Vår trädbeskärning i Sjöbo utgår därför från denna metod, med tanke på ortens geografiska läge i vårt lands allra sydligaste breddgrader. Här finns ingen risk att träden redan hunnit in i vintervila i tidig september, utan kan utmärkt beskäras vid denna tidpunkt.

RUT-avdrag eller inte?

Trädgårdsarbete som trädbeskärning är berättigat RUT-avdrag. Vi kan dessutom hjälpa dig med att forsla bort avfallet, men tänk på att just den tjänsten inte ger dig rätt att göra avdrag.

Intresseanmälan:

Du anmäler ditt intresse för att anlita trädbeskärning via oss på Veteranpoolen genom formuläret direkt på hemsidan. Det går även att ringa in till vårt lokala kontor för att boka trädbeskärning i Sjöbo. Vi behöver lite information kring dina behov och önskemål, såsom:

  • Antal träd som ska beskäras
  • Vilken sorts träd det rör sig om
  • Hur tomten ser ut rent allmänt
  • Om du önskar göra RUT-avdrag

Veteranerna hos oss har gedigen erfarenhet av branschen och delar gärna sin kunskap med dig. De arbetar på egna villkor och väljer de uppdrag som de vill ta sig an.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sjöbo
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN