Veteranpoolen Skellefteå

Vi servar följande kommuner
 • Piteå 0911-25 77 60
 • Skellefteå 0910-101 25
Adress :
Svedjevägen 9, 93136, Skellefteå
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Stefan Johansson
Stefan Johansson
Therese Bergvall
Therese Bergvall
Lediga jobb
 • Snacka jobb med oss i Skellefteå

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Anmäl intresse
 • Spännande möjlighet som allt-i-allo på terminal!

  Vi söker en terminalarbetare till vår kund i Norsjö för arbete på deras terminal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar mottagning av inkommande gods, biljettförsäljning, utkörning av paket med lätt lastbil (B-kort), samt hämtning av labbprover på hälsocentralen. Detta uppdrag erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i en trivsam miljö. Arbetet utförs på plats i kunden lokaler i Norsjö. 

  Om Företaget:
  Vår kund är en ledande aktör inom paketfrakt och transporter inom hela Sverige. De erbjuder miljövänlig och tidseffektiv frakt genom att utnyttja befintlig linjetrafik med buss.

  Önskad erfarenhet:
  Erfarenhet av lagerhantering och transport från handel eller industri är meriterande för rollen. Vi ser gärna att du har någorlunda datorvana och innehar B-körkort.

  Startdatum och Omfattning: Arbetstiderna sträcker sig från kl. 7:30 till kl. 16:30, måndag till fredag. Uppdraget pågår från vecka 25 till vecka 30 med en introduktion & upplärning under v.25.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Skellefteå
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan